Close
Ha ez beválik, ingyen küldhetünk majd üzenetet a repülőről

Ha ez beválik, ingyen küldhetünk majd üzenetet a repülőről

Sokkal könnyebb lehet a kapcsolattartás.

Kísérleti jelleggel ingyenes fedélzeti üzenetküldési szolgáltatást vezet be a chicagói United Airlines. Az alkalmazással a fedélzeti internetcsomag megvásárlása nélkül lehet netes csevegőplatformokra csatlakozni.

Csak bizonyos előre letöltött alkalmazások (iMessage, Facebook Messenger, WhatsApp, WeChat) jogosultak a próbaverzió tesztelésére, az ingyenes funkció pedig kizárja az SMS-ek, fényképek, és videók küldését, valamint a webes böngészést is.

A kísérleti jellegű szolgáltatás április 12–18. között lesz elérhető a United Airlines bizonyos járatain. Nagyjából két nappal indulás előtt lehet csekkolni, hogy pontosan melyiken vehető igénybe.

Az utasok visszajelzésétől és az elégedettségüktől függ majd, hogy a társaság szélesebb körben is bevezeti-e a szolgáltaltást, ami egyelőre csak arra a hat napra érvényes. Mivel az üzenetküldő funkció csupán korlátozott sávszélességet biztosít, ezért nem jelent konkurenciát azoknak, akik megvásárolják a fedélzeti internetcsomagot.

Néhány amerikai légitársaság, például az Alaska Airlines, a Delta és a Southwest már bevezetett hasonló szolgáltatást.

Egy repülőút néha bizonyos járulékokkal járhat, hiszen jó néhány történésre nincs ráhatásunk, és adott esetben különféle események megzavarhatják az utazásunkat – ilyen például, ha valaki nem tartja be a kimondott és kimondatlan szabályokat.

(Forrás: The Points Guy, fotók: Getty Images)

üzenetküldés | repülés | szolgáltatás | ingyenes | United Airlines

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram