Close
Ha ez beválik, ingyen küldhetünk majd üzenetet a repülőről

Ha ez beválik, ingyen küldhetünk majd üzenetet a repülőről

Sokkal könnyebb lehet a kapcsolattartás.

Kísérleti jelleggel ingyenes fedélzeti üzenetküldési szolgáltatást vezet be a chicagói United Airlines. Az alkalmazással a fedélzeti internetcsomag megvásárlása nélkül lehet netes csevegőplatformokra csatlakozni.

Csak bizonyos előre letöltött alkalmazások (iMessage, Facebook Messenger, WhatsApp, WeChat) jogosultak a próbaverzió tesztelésére, az ingyenes funkció pedig kizárja az SMS-ek, fényképek, és videók küldését, valamint a webes böngészést is.

A kísérleti jellegű szolgáltatás április 12–18. között lesz elérhető a United Airlines bizonyos járatain. Nagyjából két nappal indulás előtt lehet csekkolni, hogy pontosan melyiken vehető igénybe.

Az utasok visszajelzésétől és az elégedettségüktől függ majd, hogy a társaság szélesebb körben is bevezeti-e a szolgáltaltást, ami egyelőre csak arra a hat napra érvényes. Mivel az üzenetküldő funkció csupán korlátozott sávszélességet biztosít, ezért nem jelent konkurenciát azoknak, akik megvásárolják a fedélzeti internetcsomagot.

Néhány amerikai légitársaság, például az Alaska Airlines, a Delta és a Southwest már bevezetett hasonló szolgáltatást.

Egy repülőút néha bizonyos járulékokkal járhat, hiszen jó néhány történésre nincs ráhatásunk, és adott esetben különféle események megzavarhatják az utazásunkat – ilyen például, ha valaki nem tartja be a kimondott és kimondatlan szabályokat.

(Forrás: The Points Guy, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Újranyitásért tüntetnek az elkeseredett római vendéglátósok
Velencében még a vaporettókon is oltani fognak és nagyon várják a magyar turistákat
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom