Close
Ha ez beválik, ingyen küldhetünk majd üzenetet a repülőről

Ha ez beválik, ingyen küldhetünk majd üzenetet a repülőről

Sokkal könnyebb lehet a kapcsolattartás.

Kísérleti jelleggel ingyenes fedélzeti üzenetküldési szolgáltatást vezet be a chicagói United Airlines. Az alkalmazással a fedélzeti internetcsomag megvásárlása nélkül lehet netes csevegőplatformokra csatlakozni.

Csak bizonyos előre letöltött alkalmazások (iMessage, Facebook Messenger, WhatsApp, WeChat) jogosultak a próbaverzió tesztelésére, az ingyenes funkció pedig kizárja az SMS-ek, fényképek, és videók küldését, valamint a webes böngészést is.

A kísérleti jellegű szolgáltatás április 12–18. között lesz elérhető a United Airlines bizonyos járatain. Nagyjából két nappal indulás előtt lehet csekkolni, hogy pontosan melyiken vehető igénybe.

Az utasok visszajelzésétől és az elégedettségüktől függ majd, hogy a társaság szélesebb körben is bevezeti-e a szolgáltaltást, ami egyelőre csak arra a hat napra érvényes. Mivel az üzenetküldő funkció csupán korlátozott sávszélességet biztosít, ezért nem jelent konkurenciát azoknak, akik megvásárolják a fedélzeti internetcsomagot.

Néhány amerikai légitársaság, például az Alaska Airlines, a Delta és a Southwest már bevezetett hasonló szolgáltatást.

Egy repülőút néha bizonyos járulékokkal járhat, hiszen jó néhány történésre nincs ráhatásunk, és adott esetben különféle események megzavarhatják az utazásunkat – ilyen például, ha valaki nem tartja be a kimondott és kimondatlan szabályokat.

(Forrás: The Points Guy, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, hogy nem csak jó levegőt, de valódi pénzt is termelnek a városi fák
Nagyon jól jött a vénasszonyok nyara a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom