Close
Ingyen ad sört a világ egyik legismertebb kocsmája – Egy feltétellel

Ingyen ad sört a világ egyik legismertebb kocsmája – Egy feltétellel

Elég sokat kell trappolni érte.

Nincs is jobb egy frissítő korsó sörnél egy nehéz terepen megtett fárasztó gyaloglás után – kivéve ha a sört ingyen adják. Az Egyesült Királyság legtávolabbi kocsmájában idén nyáron pontosan ez fog történni.

A skóciai Knoydart-félszigeten, a Loch Nevis északi partján található The Old Forge-ba tizenöt mérföldes túra vezet a skót felföldön keresztül. Azok, akik vállalják a kihívást, július 1-jétől ingyen sörre jogosultak, amikor belépnek a kocsmába.

Mindössze annyit kell tenniük, hogy kimondják a „Wiggle” szót; az azonos nevű sportszerkereskedő ugyanis összefogott a Knoydart Brewery helyi mikro sörfőzdével, hogy a túrázók ingyenesen megkóstolhassák új sörét, a Trale-t.

A kifejezetten erre a célra alkotott, 5,1 százalékos, citrusos jegyeket tartalmazó, egyetlen malátából és egyetlen komlóból főzött arany sör csak a The Old Forge-ban lesz kapható.

–  Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Wiggle-lel együttműködve bemutathatjuk a szépséget és a kalandot, amit a mi kis vidékünk kínál – és a nagyszerű Knoydart sört – mondta Stephanie Harris, a The Old Forge munkatársa. –  Miután nemrégiben átfogó felújítást végeztünk közösségi tulajdonú kocsmánkban, alig várjuk, hogy újra kinyissunk, és üdvözöljük a vendégeket itt, a Rough Bounds hegyein át vezető epikus út végén.

Huw Crwys-Williams, a Wiggle vezérigazgatója hozzátette, hogy a távoli félsziget felkeresése különleges élmény, és remélik, hogy a kirándulóknak és a vendégeknek járó Trale még különlegesebbé teszi azt…Csak ne felejtsék el a bárpultnál bemondani, hogy Wiggle!

Az ingyensör személyenként kettőre korlátozódik, amíg a készlet tart. A nyár folyamán korlátozott számban alkoholmentes alternatívák is kaphatók lesznek.

Számos nagyszerű bárba ülhetünk be szerte a nagyvilágban, de közülük csak maroknyi olyat találunk, amely egészen biztosan maradandó emlékkel enged utunkra. Malajziától az Antarktiszig ez a tizenhat hely pontosan ezt fogja tenni.

ingyen | sör | ajánlat | Skócia | akció

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram