Close
Szép gesztussal hálálják meg az egészségügyi dolgozók munkáját Ibizán

Szép gesztussal hálálják meg az egészségügyi dolgozók munkáját Ibizán

Jövőre egész Európát meghívják. 

A sziget turisztikai irodájának támogatásával megalakult Együtt az egészségügy hőseiért elnevezésű közösségi szervezet 2021 áprilisában, májusában vagy októberében egy hétre vendégül látja a kontinens egészségügyi dolgozóit.

“Ezzel a gesztussal szeretnénk megköszönni az áldozatos munkáját mindazoknak, akik a koronavírus-járvány idején minket, a családunkat és a barátainkat helyeztek előtérbe. Rájuk bízhattuk az életünket, ezért köszönetképp felajánljuk az otthonainkat és a szállodáinkat” – olvasható a szervezet közleményében.

Az álomnyaralásért csupán annyit kell tenniük az egészségügyben dolgozóknak, hogy egy megadott e-mail címen regisztrálnak, munkáltatói igazolást mellékelnek, majd megjelölik a számukra ideális időpontot a vakációra.

Családtagokat vihetnek magukkal, de az ajánlat csak az ingyen szállásra vonatkozik, az utazás költségét nem fedezi.

Hatvannál is többen csatlakoztak eddig a programhoz, köztük olyan luxusszállodák, mint az ötcsillagos Aguas de Ibiza, vagy a hasonlóan fejedelmi körülményeket teremtő Atzaro. A felhívás még nem zárult le, tehát a lista további hotelekkel, szállásokkal és ingatlanokkal bővülhet. A szervezet reméli, hogy a kezdeményezéshez Európa-szerte további országok csatlakoznak majd.

Találkozhattunk már egyébként ehhez hasonló, köszönetnyilvánító akciókkal: a Turkish Airlines légitársaság például negyvenszázalékos kedvezménnyel kínál repülőjegyeket az egészségügyi alkalmazottaknak, amennyiben augusztus elseje előtt vásárolják meg, és legkésőbb 2021. május 31-ig felhasználják azokat.

Ez is érdekelhet:

Havi majdnem egymillióért egy ibizai luxusvillában dolgozhatunk és élhetünk – Roadster

Ha Ibizáról hallunk, a napfény, a tengerpart és a tömegeket vonzó, napfelkeltéig tartó bulik jutnak először eszünkbe – teljesen érthetően. Utóbbi miatt nem biztos, hogy szívesen költöznénk az egyébként gyönyörű szigetre, de itt egy munkalehetőség, amin talán érdemes elgondolkodni. Egy család ugyanis egy házaspárt keres az ibizai villájuk menedzselésére – írja az Insider.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

koronavírus | szállás | ingyen | ajánlat | köszönet

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram