Close
Havi majdnem egymillióért egy ibizai luxusvillában dolgozhatunk és élhetünk

Havi majdnem egymillióért egy ibizai luxusvillában dolgozhatunk és élhetünk

Ha Ibizáról hallunk, a napfény, a tengerpart és a tömegeket vonzó, napfelkeltéig tartó bulik jutnak először eszünkbe – teljesen érthetően. Utóbbi miatt nem biztos, hogy szívesen költöznénk az egyébként gyönyörű szigetre, de itt egy munkalehetőség, amin talán érdemes elgondolkodni.

Egy család ugyanis egy házaspárt keres az ibizai villájuk menedzselésére – írja az Insider.

A megfogalmazás nem véletlen, mert a jelentkezőknek nem csupán a ház körüli teendőket kell ellátniuk és reggelit, illetve vacsorát készíteniük, hanem kiveszik a részüket a birtokon tartandó rendezvények lebonyolításában is. Ezenkívül intézik a bevásárlást, valamint a család időbeosztását is megtervezik.

Az ideális jelölteknek vendéglátásban szerzett tapasztalatuk van, legalább egyiküknek jogosítvány lapul a tárcájában, de a legfontosabb a csapatmunka és a kiváló kommunikáció.

A kiválasztott házaspár eldöntheti, hogy a többek között medencével, gőzkabinnal és pezsgőfürdővel felszerelt villában éli majd mindennapjait a családdal együtt, vagy a privát szféra megtartása érdekében egy közeli luxusapartmanba költözik. Természetesen az ajánlat tartalmazza a kimenőket is, a párnak bőven lesz lehetősége esténként elmerülnie a híres ibizai éjszakában. Szabadságot akkor vehetnek ki, ha a família hosszabb időre elutazik.

Ha tetszik az ajánlat, már csak a fizetésen bukhat el a dolog, de úgy véljük, a havi kétezer font (nagyjából 800 ezer forint) nem olyan rossz pénz, plusz az utazási költségeket is állja a család. Jelentkezni itt lehet. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom