India változó évszakai színezték ezt a pompás stúdiót

Ilyen, amikor a japandi stílus találkozik egy indiai építészirodával: harmónia és inspiráció minden mennyiségben.

Púnéban, India hetedik legnépesebb városában alakítottak át egy 120 négyzetméteres lakást varázslatos irodává.

A Mind Manifestation építészstúdió belső terének színei és anyagai a környezet váltakozását képezik le gyönyörűen és egy olyan munkateret hívnak életre, melynek minden sarkából árad a harmónia.

Az anyagok és színek a lakás melletti, füves domboldal évszakokkal változó hangulatára reflektálnak, melyekkel a belső tér szinte egybeolvad a külsővel és a stúdió a természet részévé válik.

A recepciórészt újrahasznosított kartoncsövekből alakították ki, innen nyílik egy apró, téglával burkolt terasz.

A bútorok kicsit japandi stílusú minimalizmusa és a zöld mészkő, valamint tégla egysége egészen varázslatos, meditatív tereket hoz létre, ahol minden nap inspiráló lehet a munka.

(Fotók: Hemant Patil)

mészkő | dizájn | japandi | stúdió | lakás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom