Ismerje meg a legújabb hőszigetelési trendeket!

Aki házépítésbe fog, számos technológiával és anyaggal találkozik. Ma már egyre inkább fontos igény, hogy olyan termékekből építsük fel új otthonunkat, melyek megfelelnek a mai kor elvárásainak, ugyanakkor lehetőség szerint környezetbarát építőanyagokból álljon össze a szerkezet.

De ne csak a külsőségekkel és a végső dizájnnal foglalkozzunk, hanem gondoljuk át azokat a problémákat is, melyek a gyakorlatban jelentkezhetnek. Hiszen végső soron ezek fogják meghatározni házunk energetikai besorolását és fenntarthatóságának jellemzőit.

Fedezze fel az innovatív szigetelőanyagokat!

Egy új építésű otthonnal szemben sokféle elvárást támasztunk. Ezek elsősorban funkcionális jellegűek; jellemzően olyanok, mint hogy megóvjon minket az időjárás viszontagságaitól, a különböző negatív környezeti hatásoktól. Lehetőség szerint mindezt úgy, hogy komfortos körülményeket teremthessünk és esztétikailag is elfogadható megoldást találjunk.

Amikor kialakítjuk új otthonunkat fontos, hogy kiváló minőségű építőelemeket válasszunk hozzá és lehetőség szerint törekedjünk arra, hogy ezek ne terheljék túlzottan környezetünket sem. A Naturica Groupnál kapható hőszigetelő anyagok egészen új dimenziót kínálnak nekünk a hőszigetelő rendszerek tekintetében.

A STEICOflex 036 farost hőszigetelések sajátosságai

A természetes hőszigetelő anyagok számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, melyek kedvezőbbek szintetikus társaikhoz képest. A ma ismert természetes megoldások közül a STEICOflex 036 farost hőszigetelések a legalacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkeznek. Ezt a nagy anyagsűrűség, illetve a kiváló hőtároló kapacitás teszi lehetővé, így pedig egy kifejezetten energiahatékony épület megvalósításához nyújthatnak segítséget.

Ezek a hőszigetelő táblák fenyőfából készülnek, ezért bennük rejlik minden olyan lehetőség, amit a fa alapanyagok magukban hordoznak. Ezek a hőszigetelő rendszerek high-tech technológiát képviselnek, ezáltal nemcsak a környezetünket, hanem egészségünket is óvjuk használatukkal.

Esztétikai szempontból kimagasló előnyük, hogy karcsúbb falakat és tetőszerkezeteket hozhatunk létre velük. Egy felújítás során az utólagos szigeteléssel pedig nem veszítünk sokat a hasznos térből.

 

Modern anyagok, kiváló védelem

A hőszigetelő anyagok megválasztásánál egyre inkább előtérbe kerül az a szempont, hogy ne csak környezetbarát, hanem mesterséges adalékanyagoktól is mentes építőanyagokat válasszunk, csökkentve ezzel az épület egészségünkre, és környezetre gyakorolt negatív hatásait is. Hiszen maga a szerkezet nem bocsát ki semmilyen káros összetevőt.

 

A jó minőségű anyagok megválasztásával sokat tehetünk azért is, hogy a beltéri levegő minősége is megfelelő legyen. A természetes anyagokból készült hőszigetelő rendszerek használatával így egy egészséges és energetikailag kifejezetten hatékony otthont hozhatunk létre.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Mit érdemes tudni az oázisról?

Hatékony kommunikáció a munkahelyi sikerekért

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom