Close
Alkimista szerkentyűre hasonlít a világ egyik legexkluzívabb karórája

Alkimista szerkentyűre hasonlít a világ egyik legexkluzívabb karórája

Az Astronomia Sky úgy fest, mint egy miniatűr időgép vagy egy alkimista szerkentyű, amellyel világok, dimenziók vagy idősíkok között utazhatunk.

De ami valóban különlegessé teszi a Jacob & Co óráját, az a működését biztosító komplex mechanika, valamint a komponensek közötti összhang és tökéletes egyensúly.

Az Astronomia Sky 600 ezer euróba, azaz közel 190 millió forintba kerül. És ahogy azt sejthetjük, nem egy tömegtermékről van szó:

a Jacob & Co. luxusórájából mindössze tizennyolcat gyártottak a világon.

A New York-i székhelyű óragyár egyik ékszerésze, Luca Soprana szerint az Astronomia egy nagyon finom darab, melynek a kiegyensúlyozottságához minden komponensnek tökéletesnek kell lennie.

Az órát háromdimenziósan építették fel – természetesen ezt a kifejezés minden órára rásüthetjük, de az Astronomia nem is kíván laposnak mutatkozni: az órának jól láthatóan van magassága,

az üveg mögötti részben mintha csak egy birodalom magasodna.

Az óragyárat Jacob Arabo alapította, aki 14 évesen emigrált Szovjetunióból az Amerikai Egyesült Államokba egy jobb élet reményében, és már fiatalon érdekelni kezdték az ékszerek, valamint az órakészítés.

A Jacob & Co így mindössze 21 éves múltra tekint vissza, ennek ellenére igazán berobbant az iparágba: az elmúlt években Donnie Yen, Milla Jovovich és Cristiano Ronaldo is volt a cég reklámarca; luxusóráit világszerte elismerik és árusítják. New York mellett Londonban, Monte-Carlóban, Las Vegasban, Genfben, Katarban és az Egyesült Arab Emírségekben is van a Jacob & Cónak ékszerboltja.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Limitált kiadású, elegáns és karakteres szemüvegkeretet alkotott Schiffer Miklós és a Tipton
Ősszel a divat és a dizájn fővárosává változik Budapest
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom