Olasz étterme és pizzeriája után hétfőtől a Jamie Oliver’s Diner vagány ételei is elérhetők lesznek Budapesten.
Jamie dinerét és ezzel az ételválasztékot Jamie klasszikus amerikai komfortételek iránti szeretete szülte.
Pár éve Jamie Oliver több hónapot töltött az USA-ban, beutazta szinte az egész országot, és azt kutatta, milyen a klasszikus amerikai konyha, mely az emberek fejében élő fast foodon és a hatalmas adagokon túlmutat, mitől izgalmas egy igazi oldalas, milyen egy valódi BBQ és a legjobb szaftos burger.
A diner világa egy egyszerű koncepcióra épül: jó, szerethető street foodot kínálni a legjobb alapanyagokból, eredeti receptúrából kiindulva.
Jamie célja az is volt emellett, hogy megmutassa, az amerikai konyhára jellemző sztereotípiákon túl létezik egy igazi amerikai konyha – csodálatos ízekkel és hagyományos technikákat használva. Mindezt Jamie persze egy kis csavarral kínálja, ráadásul tudományos oldalról közelített, és összetétel szintjén elemzett minden ételt, hogy ne legyen egészségtelen.
"Egy olyan dinerkínálatot szerettem volna mindig megalkotni, ahol az étlap ízletes, klasszikus amerikai ételekkel van tele, messze az amerikai ételekkel szemben kialakult sztereotípiáktól. Az étlapon szaftos, csábító ételeket és egészséges salátákat is találsz – mindent garantáltan a legjobb alapanyagokból" – mondta Jamie Oliver.
Ez is érdekelhet:
budapest | új | diner | hamburger | BBQ
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!