Close
Grönland annak ellenére csodás, hogy egyre nagyobb szeget verünk az ökoszisztémájába

Grönland annak ellenére csodás, hogy egyre nagyobb szeget verünk az ökoszisztémájába

Amikor Grönlandról és az Északi-sarkkör világáról olvasunk vagy hallunk, gyakran kellemetlen hírekkel találkozunk.

A klímaváltozás következményei sajnos időről időre lecsapnak az északi világ kincseire is, az elmúlt években felerősödő hőhullámok pedig a vártnál is nagyobb károkat okoztak.

De szerencsére Grönland továbbra is csodálatosan szabad és vad, az emberek által zsúfolásra lakott földrészekhez képest pedig nyugodtnak, csendesnek, sőt, érintetlennek mondható. És hogy mennyire lenyűgöző hely a bolygó legnagyobb szigete, arról meséljenek Jan Erik Waider fotói, akinek alkalma volt bebarangolni Grönland jeges tájait.

Ez is érdekelhet:

északi sark | Jan Erik Waider | kirándulás | északi sarkkör | grönland

FOLYTASD EZZEL

Szárnyal a magyar turizmus, elképesztő rekordok dőltek meg

Véget vet az embertelen gyakorlatnak ez az ország, betiltják a dizájnerállatokat

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram