Close
Grönland annak ellenére csodás, hogy egyre nagyobb szeget verünk az ökoszisztémájába

Grönland annak ellenére csodás, hogy egyre nagyobb szeget verünk az ökoszisztémájába

Amikor Grönlandról és az Északi-sarkkör világáról olvasunk vagy hallunk, gyakran kellemetlen hírekkel találkozunk.

A klímaváltozás következményei sajnos időről időre lecsapnak az északi világ kincseire is, az elmúlt években felerősödő hőhullámok pedig a vártnál is nagyobb károkat okoztak.

De szerencsére Grönland továbbra is csodálatosan szabad és vad, az emberek által zsúfolásra lakott földrészekhez képest pedig nyugodtnak, csendesnek, sőt, érintetlennek mondható. És hogy mennyire lenyűgöző hely a bolygó legnagyobb szigete, arról meséljenek Jan Erik Waider fotói, akinek alkalma volt bebarangolni Grönland jeges tájait.

Ez is érdekelhet:

barangolás | kirándulás | északi sarkkör | fotó | északi sark

FOLYTASD EZZEL

Öt világvégi táj, amiről nehéz elhinni, hogy a valóságban is létezik

Hamarosan újra az eredeti, egzotikus útvonalán suhan az Orient Expressz

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom