Close
Az Element az Északi-sarkvidék lebilincselő tájait idézi meg a nappalinkban

Az Element az Északi-sarkvidék lebilincselő tájait idézi meg a nappalinkban

Vadim Sherbakov ezúttal ismét a távoli észak érintetlennek tűnő, nyugodt világába vezet el minket.

A Norvégiához tartozó Lofoten- és Senja-szigeteket, valamint a skóciai Sky északi részeit már bebarangolthattuk a The North című kisfilmje révén, az Element pedig újabb szegleteit mutatja meg a szépségeiről, változatos élővilágáról híres Skye-nak és Senjának, valamint a hőmérsékleti anomáliáiról híres Lofoten-szigetcsoportnak.

Vadim korábban Moszkva építészeti örökségét tárta elénk, valamint elvezetett minket a gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismert Andalúziába is.

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom