Close
Az Element az Északi-sarkvidék lebilincselő tájait idézi meg a nappalinkban

Az Element az Északi-sarkvidék lebilincselő tájait idézi meg a nappalinkban

Vadim Sherbakov ezúttal ismét a távoli észak érintetlennek tűnő, nyugodt világába vezet el minket.

A Norvégiához tartozó Lofoten- és Senja-szigeteket, valamint a skóciai Sky északi részeit már bebarangolthattuk a The North című kisfilmje révén, az Element pedig újabb szegleteit mutatja meg a szépségeiről, változatos élővilágáról híres Skye-nak és Senjának, valamint a hőmérsékleti anomáliáiról híres Lofoten-szigetcsoportnak.

Vadim korábban Moszkva építészeti örökségét tárta elénk, valamint elvezetett minket a gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismert Andalúziába is.

FOLYTASD EZZEL
Repüld körbe a Lila-hegy fantasztikus körpanorámáját megmutató kilátóját!
Két óra alatt felérni a türkizkék tengerpartról egy háromezer méter magas hegycsúcsig
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom