Close
Ilyen közelről a 30 milliárd forintot érő amerikai pop-art legenda

Jeff Koons egy műve három éve 91 millió dollárért kelt el egy árverésen, ezzel ő a legdrágább élő művész. A Roadster újságírója interjút készített vele, és elmeséli, milyen volt.

Ha egy felfújt lufikutyára gondolunk, két dolog juthat eszünkbe: az első látogatásunk egy vidámparkban, és a jelenleg élő legdrágább művész, Jeff Koons, no meg óriási lufikutyákat ábrázoló fémszobrai. Az önmagát a ready-made és pop-art köpönyegéből előbújóként definiáló világsztár alkotó az elmúlt évtizedekben nem egyszer lavírozott a művészeti és a fogyasztói-kereskedelmi világ metszeteiben; Lady Gagától és Jay Z-től kezdve a Louis Vuitton és Dom Pérignon márkákon át rengeteg kollaborációban alkotott.

A Roadster Münchenben találkozott a világhírű művésszel, és ezt a találkozást meg is írtuk a magazinunk legfrissebb számában. Ami a cikkből kimaradt, azt most egy podcast formájában beszéli meg a cikk szerzője, Tillinger Zsófia, Piróth Timi képzőművész, és a magazin főszerkesztője, Izing Róbert.

Aki kíváncsi a cikkre, és arra, hogy még mi minden került bele a Roadster legfrissebb számába, kattintson ide!

FOLYTASD EZZEL
Az Ivan & the Parazol a Müpában idézi meg az egyik legnagyobb magyar rockzenekar örökségét
Szécsi Pál és társainak dalaitól fog zengeni a Müpa december közepén
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom