Jeff Koons egy műve három éve 91 millió dollárért kelt el egy árverésen, ezzel ő a legdrágább élő művész. A Roadster újságírója interjút készített vele, és elmeséli, milyen volt.

Ha egy felfújt lufikutyára gondolunk, két dolog juthat eszünkbe: az első látogatásunk egy vidámparkban, és a jelenleg élő legdrágább művész, Jeff Koons, no meg óriási lufikutyákat ábrázoló fémszobrai. Az önmagát a ready-made és pop-art köpönyegéből előbújóként definiáló világsztár alkotó az elmúlt évtizedekben nem egyszer lavírozott a művészeti és a fogyasztói-kereskedelmi világ metszeteiben; Lady Gagától és Jay Z-től kezdve a Louis Vuitton és Dom Pérignon márkákon át rengeteg kollaborációban alkotott.

A Roadster Münchenben találkozott a világhírű művésszel, és ezt a találkozást meg is írtuk a magazinunk legfrissebb számában. Ami a cikkből kimaradt, azt most egy podcast formájában beszéli meg a cikk szerzője, Tillinger Zsófia, Piróth Timi képzőművész, és a magazin főszerkesztője, Izing Róbert.

Aki kíváncsi a cikkre, és arra, hogy még mi minden került bele a Roadster legfrissebb számába, kattintson ide!

piróth timi | Jeff Koons | izing róbert | tillinger zsófi | műkereskedelem

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom