Jó ha tudjuk miért érdemes lakásbiztosítást kötni

A lakóingatlanunkban keletkezett károk nagyon súlyos anyagi problémákat okozhatnak, ha nem rendelkezünk megfelelő fedezettel. Emiatt elengedhetetlen, hogy pontosan tisztában legyünk vele, miért érdemes lakásbiztosítást kötni.

A legkézenfekvőbb online intézni a szerződéskötést, ez ugyanis nem csupán rendkívül kényelmes, de sok esetben még némi kedvezményt is kaphatunk. Mielőtt azonban döntenénk és kiválasztanánk egy szimpatikusnak tűnő konstrukciót, mindenképpen gondoljuk át, hogy az elegendő védelmet jelent-e az esetünkben.

A lakásbiztosítás, hasonlóan a többi kockázatviselési formához, hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Az egyre növekvő felhasználói igényekre adott válaszként egymás után jelentek meg a különböző kiegészítő szolgáltatások, amik segítségével a legkülönlegesebb esetekben is teljes körű oltalomra tehetünk szert. Csakhogy a megannyi rendelkezésre álló opció közül nem egyszerű kiválasztani a legoptimálisabbakat.

Az online szerződéskötés alkalmával a kérdőívnek és a különféle tippeknek hála rengeteg felmerülő kérdésünkre könnyedén választ kaphatunk, ám ha marad bennünk kétség, akkor feltétlenül kérjük szakember útmutatását. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy az alapvetőnek számító kockázati tényezők mellett mit fedez még a lakásbiztosításunk. Nem csak arra van lehetőségünk, hogy például ingóságainkat is védjük, de akár házi kedvenceink állatorvosi ellátásának költségeit, vagy épp a frissen felkerült napelem rendszert is belefoglalhatjuk a szerződésbe.

Ennélfogva saját tulajdonú otthon esetén nem is kérdéses, hogy miért érdemes lakásbiztosítást kötni, hiszen annak köszönhetően gyakorlatilag minden fontos ingó és ingatlan vagyonunkat biztonságban tudhatjuk. Tudniillik a baj gyakorta a legváratlanabb helyen és időpontban csap le, és ha nem vagyunk rá kellőképpen felkészülve, akkor hosszútávon is nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerülhetünk. Emiatt nagyon alaposan fontoljuk meg, hogy pontosan mire is van szükségünk és ha indokolt, akkor mindig aktualizáljuk a szerződésünket.

(Szponzorált hirdetés)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom