Jó ötlet kárpittisztító gépet kölcsönözni?

Amikor egy háztartás takarításáról van szó, általában megvannak azok az általános feladatok, amiket a legtöbbször elvégzünk, ám ez nem jelent hétről hétre teljes nagytakarítást, hiszen nem kizárólag az otthoni teendők teszik ki az életünket.

 

Legyünk eredményesek!

 

Azonban évente kétszer-háromszor sorra kerülnek azok a munkálatok is, amelyek hozzájárulnak a valódi tisztasághoz, ám sok időt és energiát vesznek el tőlünk. Ezek nélkül azonban nincs valódi tisztaság sem, így sajnos elkerülni nem tudjuk, hogy időnként ezekkel is szembenézzünk, az viszont csak rajtunk áll, hogy mennyire nézünk velük szembe hatékonyan, illetve mennyire lesz tökéletes az eredmény majd a végén. A kárpittisztító gép segíthet mindkét célkitűzésünkben, a https://takaritogep-kolcsonzes.hu/ weboldalról pedig könnyedén ki is tudjuk bérelni.

 

Miért nem elegendő a többi módszer?

 

Ha nem akarunk mindent csak nagyjából, kézzel, körülbelülre elvégezni, hanem valódi eredményeket és tisztaságot akarunk látni, akkor nem tudjuk elkerülni a takarítógépek használatát. Egy kárpitos bútor, legyen az szék, fotel vagy kanapé, illetve akár az autónk belseje is, mindig igényelni fogja az extra törődést, pedig valljuk be, hogy pontosan ezekre fordítjuk sokszor a legkevesebb figyelmet.

 

A szövetszálakban viszont akkor is megtapad a mélyben mindenféle piszok, ha gyakran végig is porszívozzuk a szövetet, hiszen a mélyére egy, a bútorokon használt, kisebb méretű és teljesítményű kézi porszívóval túl sok eredményt nem fogunk tudni elérni.

 

Látványra talán elégedettek leszünk nagyjából, míg össze nem hasonlítjuk a valódi tisztítás után látható eredményekkel, ám az biztos, hogy a valódi makulátlanságot meg sem fogjuk közelíteni. Márpedig ha ez így van, akkor bizony egyre csak gyűlik a kritikus pontokon a kosz, ami aztán kiváló táptalajként szolgál akár különféle kórokozók megtelepedésének, elszaporodásának is. Ez pedig akár az egészségünkre nézve is káros lehet végül.

 

Jobban járunk, ha megelőzzük a bajt, és évente legalább kétszer kárpittisztítóval is alaposan kitakarítjuk a kérdéses bútorainkat.

 

Miért előnyös a bérlés mellett dönteni?

 

És pontosan ezen a ponton fogunk szembesülni azzal, hogy egy kárpittisztító gép, amelyik valóban eredményes, szépen és megbízhatóan dolgozik, az nem két fillérbe fog kerülni. Ez azonban azt is jelenti, hogy komoly összegeket kellene áldoznunk arra, hogy valamilyen eszközt évente pár alkalommal bányásszunk csak elő a gardrób mélyéről. Ahol azonban annyi helyet foglal, hogy biztosan feleslegesnek fogjuk megélni előbb vagy utóbb ezt a hatalmas pazarlást.

 

És igazunk is van! Miért vernénk magunkat extra költségekbe, miért vennénk el a helyet a fontosabb dolgoktól, ha nyugodtan dönthetünk úgy is, hogy kedvező áron, ideális feltételek mellett kölcsönbe is lehet nálunk ez a hasznos készülék, így könnyedén el tudjuk látni vele azt a feladatot, amit szeretnénk.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom