Close
Johnny Depp francia birtokán bisztró, borbarlang és templom is található

Johnny Depp francia birtokán bisztró, borbarlang és templom is található

Ötvenötmillió dollárért, azaz mintegy 17 milliárd forintért bárki megveheti.

Johnny Depp világhírű színész az egyik legismertebb filmjének, a Karib-tenger kalózai-nak forgatása alatt vásárolta meg 19. századi birtokát. A provance-i villa valóban csodálatos környezetben található: a Saint-Tropez és a Cote d’Azure közelében fekvő komplexumra egykori párjával, Vanessa Paradisszal dollármilliókat költöttek.

A villa mellett hat vendégház is található, ezek közül az egyik korábban templomként funkcionált. Emellett privát étterem, művészeti stúdió is szolgálta a színész és vendégeinek kényelmét.

Úgy tudni, hogy az összlakóterület megközelíti a 13 ezer négyzetmétert, az ingatlanok tizenöt hálószobával, tizennégy fürdőszobával minden igényt kielégítenek. Maga a főépület öt hálószobával és három és fél fürdőszobával rendelkezik. A pletykák szerint csak a birtok kő- és fagerendás szerkezeteinek a felújítására tízmillió dollárt fordítottak.

A szabadidős szórakozás feltételeit két úszómedence, gördeszkapálya, edzőterem és borbarlang szavatolja, ha pedig a természetbe vágynak a birtok újdonsült tulajdonosai, azt háromszáz éves tölgyek, szőlőültetvények és olajfák közelében tehetik meg.

A színész 2015-ben és 2016-ban már megpróbálta eladni hatalmas birtokát, akkor 27, illetve 63 millió dollárt kért érte. Meg nem erősített információk szerint most 55 millió dollárért válna meg tőle.

Korábban megírtuk, hogy mintegy 100 millió dollárért, azaz több mint 30 milliárd forintért árulják Pierce Brosnan malibui otthonát, amelyet bátran nevezhetünk egy James Bond-ihletésű villának is.

(Fotók: Gibson Sotheby)

Provence | villa | johnny depp | ház

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram