Close
Jövő héten már Európa legszebb borfesztiválján koccinthatunk

Jövő héten már Európa legszebb borfesztiválján koccinthatunk

A kitüntető cimke a Budavári Palotában tartandó Budapest Borfesztiválnak jár.

A világörökségi helyszín által kínált lenyűgöző panorámát egy pohár kiváló hazai borral élvezni körülírhatatlan élmény. Az esemény idén ráadásul még szebb arculattal, még elegánsabb, a korábbinál is rendezettebb környezetben vár szeptember 5. és 9. között.

A világviszonylatban is különleges, évente több száz kiállítót felvonultató és több tízezer látogatót vonzó Budapest Borfesztivál Európa legszebb szabadtéri boros rendezvénye. A helyszínen közel kétszáz kiállító boraival és ételeivel, továbbá négy színpadon több mint negyven produkcióval – szakmai és szórakoztató programmal egyaránt – készülnek. A fesztivál középpontjában ezúttal az egri borvidék lesz.

Jegyeket itt lehet vásárolni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom