Close
Jövő héten már Európa legszebb borfesztiválján koccinthatunk

Jövő héten már Európa legszebb borfesztiválján koccinthatunk

A kitüntető cimke a Budavári Palotában tartandó Budapest Borfesztiválnak jár.

A világörökségi helyszín által kínált lenyűgöző panorámát egy pohár kiváló hazai borral élvezni körülírhatatlan élmény. Az esemény idén ráadásul még szebb arculattal, még elegánsabb, a korábbinál is rendezettebb környezetben vár szeptember 5. és 9. között.

A világviszonylatban is különleges, évente több száz kiállítót felvonultató és több tízezer látogatót vonzó Budapest Borfesztivál Európa legszebb szabadtéri boros rendezvénye. A helyszínen közel kétszáz kiállító boraival és ételeivel, továbbá négy színpadon több mint negyven produkcióval – szakmai és szórakoztató programmal egyaránt – készülnek. A fesztivál középpontjában ezúttal az egri borvidék lesz.

Jegyeket itt lehet vásárolni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom