Close
Jövő héten már Európa legszebb borfesztiválján koccinthatunk

Jövő héten már Európa legszebb borfesztiválján koccinthatunk

A kitüntető cimke a Budavári Palotában tartandó Budapest Borfesztiválnak jár.

A világörökségi helyszín által kínált lenyűgöző panorámát egy pohár kiváló hazai borral élvezni körülírhatatlan élmény. Az esemény idén ráadásul még szebb arculattal, még elegánsabb, a korábbinál is rendezettebb környezetben vár szeptember 5. és 9. között.

A világviszonylatban is különleges, évente több száz kiállítót felvonultató és több tízezer látogatót vonzó Budapest Borfesztivál Európa legszebb szabadtéri boros rendezvénye. A helyszínen közel kétszáz kiállító boraival és ételeivel, továbbá négy színpadon több mint negyven produkcióval – szakmai és szórakoztató programmal egyaránt – készülnek. A fesztivál középpontjában ezúttal az egri borvidék lesz.

Jegyeket itt lehet vásárolni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

program | budapest | budai vár | borfesztivál | borkóstoló

FOLYTASD EZZEL

Borokkal, ételekkel és zenével vár szombaton az a hely, ahol nagyon jó lenni

Egy nógrádi kis faluba érkezik az év legkedvesebb egynapos művészeti fesztiválja

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom