Close
Jövő héten már Európa legszebb borfesztiválján koccinthatunk

Jövő héten már Európa legszebb borfesztiválján koccinthatunk

A kitüntető cimke a Budavári Palotában tartandó Budapest Borfesztiválnak jár.

A világörökségi helyszín által kínált lenyűgöző panorámát egy pohár kiváló hazai borral élvezni körülírhatatlan élmény. Az esemény idén ráadásul még szebb arculattal, még elegánsabb, a korábbinál is rendezettebb környezetben vár szeptember 5. és 9. között.

A világviszonylatban is különleges, évente több száz kiállítót felvonultató és több tízezer látogatót vonzó Budapest Borfesztivál Európa legszebb szabadtéri boros rendezvénye. A helyszínen közel kétszáz kiállító boraival és ételeivel, továbbá négy színpadon több mint negyven produkcióval – szakmai és szórakoztató programmal egyaránt – készülnek. A fesztivál középpontjában ezúttal az egri borvidék lesz.

Jegyeket itt lehet vásárolni.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom