Close
Így néz ki egy világsztár 3,7 milliárd forintot érő napfényes lakása

Így néz ki egy világsztár 3,7 milliárd forintot érő napfényes lakása

A New York-i NoHo negyedben található, tizenegy millió dollárért eladásra kínált, három hálószobás apartman tágas, napfényes és csodálatos kis kertre néz.

Jonah Hill, a 40 éves szűz, a Távkapcs, a Felkoppintva és a Wall Street farkasa sztárja 2015-ben vásárolta 9,16 millió dollárért azt a New York-i lakást, amelytől most tizenegy millió dollárért (kb. 3,7 milliárd forintért) kíván megválni.

Az ingatlan hihetetlenül jó helyen, a NoHo negyedben található, az úgynevezett Schumacher házban. Az épület 1920-ban épült, a benne lévő lakás egyedülálló mennyezetét megőrizték, ám a felújítás során számos kortárs elemet is kapott.

Különösen vonzza a tekintetet a tölgyfa padló és az acél díszítés is.

A lakás eredetileg négy hálószobás tetőtéri ingatlannak készült, ám azóta átépítették, így ma három hatalmas szoba található benne.

A fő hálószoba akár egy másik apartman is lehetne, óriási ablakai igazán napfényessé teszik.

A saját fürdőszoba is természetes fényben úszik, de nem lehet szó nélkül elmenni a márványfürdő mellett sem.

Az apartman saját parkosított kerttel rendelkezik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra. A nappali kényelmét az egyedi projektor és vetítővászon emeli még magasabb szintre. A mellette található étkező és konyha Calacatta márvány munkalapokat kapott, galambszürke bútorzata pedig valóban luxushatást kelt.

Az ingatlanhoz az okosotthonokra jellemző rendszert telepítettek, amelynek köszönhetően a világítás, a fűtés, az árnyékolók és a hangszórók is vezérelhetők telefonról vagy táblagépről.

(Forrás: RobbReport, fotók: Will Ellis, DDReps)

jonah hill | ingatlan | világsztár | luxusingatlan | kortárs belsőépítészet

FOLYTASD EZZEL

Soha szebb nyaralót nem láttunk még CLT-panelből mint ez az új-zélandi kabin

Ezt harmadjára olvasva sem hiszed el: soha nem látott rekordot léptek át Budapesten a lakások négyzetméterárai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram