Close
Less be Jon Bon Jovi hétmilliárd forintot érő manhattani lakásába!

Less be Jon Bon Jovi hétmilliárd forintot érő manhattani lakásába!

A négy hálószobás saroklakás új tulajdonosai rengeteg természetes fényt, tágas nappalit és egy varázslatos erkélyt is élvezhetnek majd, persze ha kifizetnek az ingatlanért 22 millió dollárt, azaz nagyjából 7,2 milliárd forintnyi összeget.

A manhattani Greenwich Village és West Village negyedek között található lakásban négy hálószobát alakítottak ki, ahonnan látványos kilátás nyílik a belvárosra és a Hudson-folyóra. Egyedülálló kialakításának, a padlótól a mennyezetig érő ablakainak köszönhetően

csak úgy úszik a természetes fény az ingatlan helyiségeiben, nagy belmagassága pedig még inkább tágítja a teret.

A lakás egy privát lifttel közelíthető meg, a nappaliból pedig Júlia erkélyekre léphetnek ki az új tulajdonosok. A konyha a legmodernebb készülékekkel lett felszerelve, a helyiséget egyedi diófából készült szekrények és szürke márványlapok emelik luxus-szintre.

A fő hálószobából hatalmas gardrób nyílik, a hozzá tartozó fürdőszoba kádjából pedig a városra néző kilátás élvezhető.

Úgy tudni, az ingatlan a Greenwich Lane luxuskomplexumban található, ahol olyan ismert emberek is vásároltak már lakásokat, mint a Starbucks korábbi vezérigazgatója, Howard Schultz vagy a Dexter című sorozat színésze, Michael C. Hall. Az épületegyüttesben spa, golfszoba és edzőterem is helyet kapott.

(Forrás: RobbReport, fotók: Shannon Dupré/Compass)

manhattan | ingatlan | apartman | bon jovi | luxusingatlan

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram