Close
Az UNESCO Világörökségét képező lakás is felkerült az Airbnb-re

Az UNESCO Világörökségét képező lakás is felkerült az Airbnb-re

A marseille-i Cité Radieuse egyik epikus lakása már bárki számára lefoglalható.

Le Corbusier francia építész zsenialitását mi sem bizonyítja jobban, minthogy tizenhét projektje ma az UNESCO Világörökség részeként van számon tartva. Az egyik ilyen Marseille-ben található. A La Cité Radieuse betonépülete közvetlenül a Földközi-tengerre néz és egy közös medence is tartozik hozzá.

Az épületben található egyik lakás most Airbnb-vé alakult, így bárki számára kibérelhetővé vált.

Az ingatlanban a padlótól a mennyezetig érő ablakokon keresztül tárul a vendégek elé a marseille-i-öböl és a Friuli-szigetek, a két hálószobás lakás enteriőrjét pedig dizájnerbútorok, gyors wifi és Nintendo Wii emeli még magasabb szintre.

A Cité Radieuse-ben gyermekmedence, teniszpálya, pékség és étterem is található, így a teljes körű kikapcsolódáshoz még az épületet sem kell elhagyni.

A lakás nagyon népszerű, minimum három éjszakára foglalható éjszakánként 125 fonttól, azaz nagyságrendileg 53 ezer forinttól kezdődő áron.

(Forrás: TimeOut, fotók: Airbnb)

cité radieuse | airbnb | franciaország | ingatlan | marseille

FOLYTASD EZZEL

Ezerszeres az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább balatoni nyaralók közt

Luxusszállóként nyitott újra a legendás, magyar származású építész brutalista irodaháza

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom