Close
Az UNESCO Világörökségét képező lakás is felkerült az Airbnb-re

Az UNESCO Világörökségét képező lakás is felkerült az Airbnb-re

A marseille-i Cité Radieuse egyik epikus lakása már bárki számára lefoglalható.

Le Corbusier francia építész zsenialitását mi sem bizonyítja jobban, minthogy tizenhét projektje ma az UNESCO Világörökség részeként van számon tartva. Az egyik ilyen Marseille-ben található. A La Cité Radieuse betonépülete közvetlenül a Földközi-tengerre néz és egy közös medence is tartozik hozzá.

Az épületben található egyik lakás most Airbnb-vé alakult, így bárki számára kibérelhetővé vált.

Az ingatlanban a padlótól a mennyezetig érő ablakokon keresztül tárul a vendégek elé a marseille-i-öböl és a Friuli-szigetek, a két hálószobás lakás enteriőrjét pedig dizájnerbútorok, gyors wifi és Nintendo Wii emeli még magasabb szintre.

A Cité Radieuse-ben gyermekmedence, teniszpálya, pékség és étterem is található, így a teljes körű kikapcsolódáshoz még az épületet sem kell elhagyni.

A lakás nagyon népszerű, minimum három éjszakára foglalható éjszakánként 125 fonttól, azaz nagyságrendileg 53 ezer forinttól kezdődő áron.

(Forrás: TimeOut, fotók: Airbnb)

ingatlan | cité radieuse | airbnb | szállás | lakás

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram