Close
Öt hollywood-i filmből ismert ház, amit kibérelhetsz az Airbnb-n

Öt hollywood-i filmből ismert ház, amit kibérelhetsz az Airbnb-n

Utazásaink során a szállásunk általában olyan, mint egy bázis, ahonnan kalandra, a világ felfedezésére indulunk. Vannak azonban olyan ingatlanok, ahol már az is élményszámba megy, hogy álomra hajthatjuk bennük a fejünket.

Ilyenek azok az ikonikus villák, lakások és tóparti házak, amelyek a legmenőbb filmekről köszönnek vissza ránk. Összegyűjtöttünk néhány olyan ingatlant, ami ismerős lehet a hollywood-i szuperprodukciókból és elérhetők az Airbnb-n is.

Stílusos barcelonai apartman a Megszállottak viadalából

A Megszállottak viadalának negyedik évada február végén kerül a képernyőre. Az utolsó részekben a bérgyilkos egy gyönyörű, szecessziós barcelonai lakásban élt, amelyet az Airbnb-n Architects’ Flat néven találhatunk meg. A kétszobás lakás a Gràcia negyedben található, pár percre a Casa Vicenstől.

Gucci-ház a Comói-tónál

Az Olaszországban található Comói-tó olyan világsztárok kedvelt pihenőhelye, mint Amal és George Clooney. Ott található a Lady Gaga, Adam Driver és Al Pacino főszereplésével játszódó Gucci-házból ismert Villa Balbiano is, ami egy lenyűgöző olasz ékszerdoboz. A hatszobás kastélyban pazar ágyak, monumentális csillárok és látványos medence is megtalálható, így ideális szállás lehet egy baráti társaság számára.

Normális emberek olasz villája

A BBC Normális emberek című műsorában szereplő olasz villa, a Tenuta di Verzano tökéletes kiindulópont Róma környékének felfedezéshez. A hatágyas ingatlan szintén tökéletes választás nagyobb társaság számára.

Harry Potter-ház Suffolkban

A De Vere House az Egyesült Királyság egyik legszebb középkori falujában, Lavenhamban áll. Az Airbnb-n is elérhető ingatlan a város szívében található, varázslatos kis panzió működik benne, ahol gyönyörű baldachinos ágyak várják a vendégeket.

Alkonyat-ház

Az Alkonyat quadrológia első részében Charlie és Bella Swan otthona volt ez a tündéri oregoni ház, mely St Helens belvárosában található és az 1930-as években épült. Az ingatlan igazán népszerű kiindulópontként szolgál Portland felfedezéséhez, így érdemes jó élőre lefoglalni.

Tóparti faház a Bosszúállókból

Ha vidéki kiruccanásra vágyunk, ez a georgiai tóparti faház ideális célpont lehet. Különösen a Marvel-fanatikusoknak, akik számára igazán különleges lehet ott aludni, ahová Tony Stark visszavonul a Bosszúállók: Végjáték című moziban. Ráadásul a környék rengeteg lehetőséget biztosít az aktív kikapcsolódásra a horgászattól a lovasbemutatókon át a grillezésig.

(Forrás: Euronews, fotók: Airbnb)

hollywood | szálloda | szállás | utazás | airbnb

FOLYTASD EZZEL

Robert Downey Jr. malibui bungalójában visszaköszön a Vasember-stílus

A víztükörre reflektál gyönyörűen ez az izgalmas, fejjel lefelé fordított alpesi hotel

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram