Close
Így néz ki a világ legdrágább Airbnb-je

Így néz ki a világ legdrágább Airbnb-je

Jócskán a zsebükbe kell nyúlniuk azoknak, akik a kelet-mexikói Casa Tauban szeretnének pihenni.

Hatalmas nádfedeles átriumával, lenyűgöző tengerparti elhelyezkedésével, buja kertjével és óriási úszómedencéivel ideális nyaraló lehet bárki számára

a mexikói Punta Mita üdülővárosban található Casa Tau.

Az Ellenállhatatlan kísértés (Too Hot to Handle) című reality forgatási helyszíneként is ismert elegáns villát a legdrágább Airbnb-ként tartják számon az egész világon.

Egyetlen éjszaka 37 600 dollárba, azaz megközelítőleg 11,6 millió forintba kerül, egyhetes kikapcsolódással számolva igazán csillagászati végösszeg jön ki, ami meghaladja a 81,5 millió forintot is.

A Casa Tau huszonhét fő befogadására alkalmas, a villában tízenként hálószoba, tizenhat fürdőszoba mellett hatalmas terasz, edzőterem, kiterjedt kert, átrium és saját strand is található, de szakács, takarítás és mosoda is jár hozzá.

Nem kell Mexikóig utaznunk egy igazán látványos Airbnb-ért. Az Airbnb megnézte, melyek azok az ingatlanok, amelyek 2021-ben a legkedveltebbek voltak a közösségi médiában. A teljes lista igazán változatosra sikerült, hiszen a látványos lombházak és a semmi közepére letett kabinok mellett még egy átalakított csónakház is található rajta.

(Forrás: TimeOut, fotók: Airbnb)

ház | villa | nagy sztori | airbnb | mexikó

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram