Close
Ez a csodálatos, tóra néző kabinház most a legnépszerűbb Airbnb New Yorkban

Ez a csodálatos, tóra néző kabinház most a legnépszerűbb Airbnb New Yorkban

Úgy tűnik, könnyebb lecserélni a nyüzsgő New York-i stúdiólakást tóra néző kilátásra, mint gondolnánk.

New York sokkal több, mint egy város, azonban még az ott élők is gyakran vágynak a Nagy Almából a csendesebb, természetközeli Hudson-völgybe. A közelben található Willow Treehouse tökéletes úti cél lehet számukra akkor, amikor elmenekülnének a világ zaja elől.

A fából készült kabinház luxusbútorokkal van felszerelve, az igazi Jolly Joker azonban kétségtelenül a házikó tóparti környezete és csodálatos panorámája.

Az Antony Gibbon által tervezett és William Johnson által épített faház nappalijában kandallóban ropog a tűz, a tetőtérben kialakított hálószoba pedig egy létrán keresztül közelíthető meg.

A modern konyhában minden megtalálható, ami az ételek elkészítéséhez szükséges, a nagy konyhasziget körül pedig négy bárszék található.

Annak ellenére, hogy négy személy is kényelmesen elfér a kabinházban, elsősorban párok vagy egyedül utazók szállnak meg itt szívesen.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Airbnb)

dizájn | faház | new york | kabin | kabinház

FOLYTASD EZZEL

A lombokat követve kanyarog ez a liliom alakú brazil ház

Ha így megy tovább, sokan fognak utcára kerülni: elképesztően drágultak az albérletárak

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom