Close
Ez a csodálatos, tóra néző kabinház most a legnépszerűbb Airbnb New Yorkban

Ez a csodálatos, tóra néző kabinház most a legnépszerűbb Airbnb New Yorkban

Úgy tűnik, könnyebb lecserélni a nyüzsgő New York-i stúdiólakást tóra néző kilátásra, mint gondolnánk.

New York sokkal több, mint egy város, azonban még az ott élők is gyakran vágynak a Nagy Almából a csendesebb, természetközeli Hudson-völgybe. A közelben található Willow Treehouse tökéletes úti cél lehet számukra akkor, amikor elmenekülnének a világ zaja elől.

A fából készült kabinház luxusbútorokkal van felszerelve, az igazi Jolly Joker azonban kétségtelenül a házikó tóparti környezete és csodálatos panorámája.

Az Antony Gibbon által tervezett és William Johnson által épített faház nappalijában kandallóban ropog a tűz, a tetőtérben kialakított hálószoba pedig egy létrán keresztül közelíthető meg.

A modern konyhában minden megtalálható, ami az ételek elkészítéséhez szükséges, a nagy konyhasziget körül pedig négy bárszék található.

Annak ellenére, hogy négy személy is kényelmesen elfér a kabinházban, elsősorban párok vagy egyedül utazók szállnak meg itt szívesen.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Airbnb)

willow | fakabin | faház | new york | tóparti ház

FOLYTASD EZZEL

Így néz ki Frank Sinatra egykori otthona

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram