Close
Gyönyörű Airbnb nyílt a világ leghíresebb zöld toronyházában

Gyönyörű Airbnb nyílt a világ leghíresebb zöld toronyházában

Az egyik legfényűzőbb Bosco Verticale lakás már elérhető az Airbnb-n, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik az egész városra.

A milánói Bosco Verticale toronyházai hihetetlenül látványosak, ráadásul még fenntarthatók is. Egyedülálló kialakításának köszönhetően annyi fát és cserjét ültettek az épület erkélyeire, amennyi egy hektárnyi erdőben is elférne, így tiszta levegőt biztosít az ott élők számára.

Mostantól azonban nemcsak kívülről csodálható meg a Bosco Verticale, hanem akár meg is szállhatunk benne.

A komplexum egyik igazán stílusos lakása ugyanis kibérelhető az Airbnb-n.

Az elegáns dizájnerlakás egy hálószobával rendelkezik, Wifivel, légkondicionálóval szerelték fel, elegáns olasz bútorokkal rendezték be.

A lakás éjszakánként 250 dollárért, azaz nagyjából 78 ezer forintért bérelhető ki. Érdemes azonban figyelni az esetleges lemondásokat, ugyanis igazán kapósnak bizonyul az exkluzív ingatlan – 2025 februárjáig teljesen betelt.

(Forrás: TimeOut, fotók: Airbnb, Getty Images)

fenntarthatóság | bosco verticale | lakás | környezetvédelem | airbnb

FOLYTASD EZZEL

Rátaláltunk a kényelmes luxusra Magyarország egy varázslatos pontján

Így néz ki egy penthouse a világ legmagasabb lakóépületében

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom