Close
Ebből az izlandi Airbnb-ből az ágyban fekve nézhetjük a sarki fényt

Ebből az izlandi Airbnb-ből az ágyban fekve nézhetjük a sarki fényt

Az üvegburkolatú kabinház kültéri pezsgőfürdővel is rendelkezik.

A sarki fény játéka az égbolton olyan páratlan élmény, aminek átélésére sokan vágynak. A rendkívül kemény tél és hideg azonban sokaknak a kedvét szegi az Aurora Borealis-túrától. Számukra lehet tökéletes választás ez a varázslatos Airbnb.

Ebben az izlandi üvegfalú kabinházban úgy tekinthetjük meg az északi fényt, hogy közben nem kell elhagynunk a meleg ágyat, de akár vacsorázhatunk, vagy éppen zuhanyozhatunk is a fényjáték csodálása közben.

A Hella városa közelében található aprócska ingatlan elképesztően stílusos berendezést kapott. Az elegáns, minimalista bútorzat, a műszőrme takarók igazán otthonos érzetet keltenek. A teraszra kilépve pedig kényelmes pezsgőfürdő várja a vendégeket, ahonnan a kilátás egyenesen Heklára, az ország legnagyobb vulkánjára nyílik.

Az Airbnb két személy befogadására alkalmas rövid, vagy hosszú távú tartózkodást lehetővé téve éjszakánként 190 ezer forintnak megfelelő áron.

(Forrás: TimeOut, fotók: Airbnb)

airbnb | kabinház | üvegház | aurora borealis | északi fény

FOLYTASD EZZEL

Ezek az ingyenes városnéző túrák garantáltan megdobogtatják a sorozatrajongók szívét

Rangos turisztikai elismeréseket kapott Magyarország Kínából

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom