Close
Ebből az izlandi Airbnb-ből az ágyban fekve nézhetjük a sarki fényt

Ebből az izlandi Airbnb-ből az ágyban fekve nézhetjük a sarki fényt

Az üvegburkolatú kabinház kültéri pezsgőfürdővel is rendelkezik.

A sarki fény játéka az égbolton olyan páratlan élmény, aminek átélésére sokan vágynak. A rendkívül kemény tél és hideg azonban sokaknak a kedvét szegi az Aurora Borealis-túrától. Számukra lehet tökéletes választás ez a varázslatos Airbnb.

Ebben az izlandi üvegfalú kabinházban úgy tekinthetjük meg az északi fényt, hogy közben nem kell elhagynunk a meleg ágyat, de akár vacsorázhatunk, vagy éppen zuhanyozhatunk is a fényjáték csodálása közben.

A Hella városa közelében található aprócska ingatlan elképesztően stílusos berendezést kapott. Az elegáns, minimalista bútorzat, a műszőrme takarók igazán otthonos érzetet keltenek. A teraszra kilépve pedig kényelmes pezsgőfürdő várja a vendégeket, ahonnan a kilátás egyenesen Heklára, az ország legnagyobb vulkánjára nyílik.

Az Airbnb két személy befogadására alkalmas rövid, vagy hosszú távú tartózkodást lehetővé téve éjszakánként 190 ezer forintnak megfelelő áron.

(Forrás: TimeOut, fotók: Airbnb)

üvegház | aurora borealis | izland | kabinház | sarki fény

FOLYTASD EZZEL

Öt gyönyörű közép-kelet európai város, ahová legalább egyszer el kell utazni

Nem mondanak le a tömeges megfigyelésről az uniós országok

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram