Michael Jordan sportágat váltott és úgy tűnik, megtalálta benne a számítását

Az NBA-legenda, Michael Jordan számtalan üzleti vállalkozást indított az elmúlt években, amik sportkarrierjét követően a dollármilliárdosok közé emelték. Most egy hiperexkluzív, ultraluxus golfklubot nyitott Grove XXIII néven.

A golfklub nevét a sportoló mezszámáról kapta. Elmondása szerint a Grove XXIII az élvezetek egész sorát kínálja a profi és a hobbigolfozók számára. Bárki azonban nem léphet be a csodálatos pályára, hiszen

a klubtagok száma még a százat sem éri el.

Az ultramodern, tizennyolc lyukú pályát a nemzetközileg elismert specialista, Bobby Weed építész tervezte, aki

Amerika legkiválóbb golfpályáival már lerakta a névjegyét a szakmában.

A pályára egy úgynevezett dupla hélix útvonalat álmodott meg, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy négy kilenc + kilenc kombinációban vagy rövidebb, három + hat lyukú úton is lehet játszani.

A közelmúltban Vendégként próbálhatta ki Jordan golfklubját a legendás Nascar-pilóta, Denny Hamlin, aki hihetetlennek nevezte magát a pályát és a környezetét is. Megtiszteltetésnek tartotta a meghívást és büszke arra, hogy tagja lehet egy ennyire exkluzív helynek, ahol

a következő húsz-harminc évét simán el tudja képzelni.

A rendkívül modern klubház a Nichols Brosch Wurst Wolfe & Associates munkáját dicséri. Ott férfi és női öltözők mellett bel- és kültéri társalgók, konyha és étkezőhelyiség, valamint golfüzlet is megtalálható. A föld alatti szinten kapott helyet a golfautó tároló.

A tervezők célja az volt, hogy a golfra jellemző pontosság mellett az exkluzív klubházban megjelenjen Michael Jordan atletikussága és kifinomultsága is, így nyerhette el az épület végső formáját és részletgazdagságát.

(Forrás: Bosshunting, Grove XXIII)

Michael Jordan | golfklub | golf | luxus | privát klub

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom