Close
Ez a magánrepülő fényűzőbb, mint egy ötcsillagos szálloda

Ez a magánrepülő fényűzőbb, mint egy ötcsillagos szálloda

A jumbo jet enteriőrjében a LED-falak és csillogó mennyezetek keltenek életre egy varázslatos világot, amelyben minden a luxusról szól.

A Greenpoint Technologies és a Boeing Business egy Jet Max 8-at alakított át teljesen, hogy a levegőbe repítsék a luxus jellegű spa-k hangulatát. A Retreat névre keresztelt, százmillió dollárra becsült értékű magánrepülő nemcsak a légi közlekedés szerelmeseinek és a multimilliomosok figyelmét keltette fel, hanem a British & International Design Awards szakértőiét is, akik

a koncepciót International Yacht & Aviation díjjal jutalmazták.

Annika Svore Wicklund, a Greenpoint tervezési igazgatója szerint a magánrepülő a teljes kreatív csapatuk tehetségét szimbolizálja. Egy elegáns, időtlen teret alkottak, amelyben minden progresszív technológia és luxus megtalálható, ehhez pedig egy olyan dizájnt álmodtak meg, amely végigáramlik a belső tereken, így

a hálószobán, a két fürdőszobán és az étkezőként is funkcionáló konferencia helyiségen.

A külső falakat LED-monitorok borítják, amelyekre videókat vetítenek ki a célállomásról, az egyedi panelekből álló mennyezet pedig

egy folyó csillogását idézi meg a napsütésben.

A hangulatot az élő növények és a terráriumok is alakítják, a hozzá társított tölgy bútorok, bársony kiegészítők és kapszula-szerű forgószékek pedig a fiatalos légkörhöz járulnak hozzá.

Nem ez az első magánrepülő, amit rangos dizájn-díjban részesül. A Falcon 10X például méltán nyerte el a Red Dot belsőépítészeti díjat, tágas, stílusos kabinja minden képzeletet felülmúl.

(Forrás: RobbReport, fotók: Greenpoint Technologies)

enteriőr | dizájn | magánrepülő

FOLYTASD EZZEL

A csendes egyszerűség szinonimája lehetne ez az art decóból inspirálódott enteriőr

A lombokat követve kanyarog ez a liliom alakú brazil ház

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom