Close
Sikkes és látványos – Ilyen belülről egy 26,8 milliárd forintos magánrepülő

Sikkes és látványos – Ilyen belülről egy 26,8 milliárd forintos magánrepülő

A Falcon 10X méltán nyerte el a Red Dot belsőépítészeti díjat, tágas, stílusos kabinja minden képzeletet felülmúl.

A Dassault Aviation Falcon 10X magánrepülőgépe 2025-ig nem emelkedik az égbe, de ez nem akadályozta meg az ultragazdagokat abban, hogy hetvennötmillió dollárért lecsapjanak rá.

A magánrepülő bezsebelte a Red Dot belsőépítészeti díját is –

a képeket elnézve könnyen belátható, miért.

A magánrepülő francia örökségéből a Dassault kihozta a maximumot, ötvözi a csúcstechnológiát az utastér esztétikájával és a modern dizájnnal –

így biztosítanak hihetetlenül luxuskörülményeket az utazáshoz.

A magánrepülőt hosszú utakra tervezték, így lehetővé teszi a megállás nélküli utazást Sydney-ből Los Angelesbe, vagy New Yorkból Hongkongba.

Gyorssasága nagyjából megegyezik az Airbus A380 szuperjumbóéval.

A kabin több mint két méter magas, 2,7 méter széles, privát mozit, hálószobát és queen méretű kétszemélyes ágyat is tartalmaz saját zuhanyzóval.

A tervezők azonban nemcsak az utasokat kényeztetik el, hanem a pilótákat is, hiszen csúcstechnológiás digitális vezérlőrendszereket, érintőképernyőket építettek be a fülkébe. A pilótaülések egyike akár egy teljesen sík ágyra is ledönthető, hogy a legtöbbet hozhassák ki a pihenőidőből.

(Forrás és fotók: Executive Traveller)

magánrepülő | belsőépítészet | belsőépítészeti díj | red dot

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram