Close
Sikkes és látványos – Ilyen belülről egy 26,8 milliárd forintos magánrepülő

Sikkes és látványos – Ilyen belülről egy 26,8 milliárd forintos magánrepülő

A Falcon 10X méltán nyerte el a Red Dot belsőépítészeti díjat, tágas, stílusos kabinja minden képzeletet felülmúl.

A Dassault Aviation Falcon 10X magánrepülőgépe 2025-ig nem emelkedik az égbe, de ez nem akadályozta meg az ultragazdagokat abban, hogy hetvennötmillió dollárért lecsapjanak rá.

A magánrepülő bezsebelte a Red Dot belsőépítészeti díját is –

a képeket elnézve könnyen belátható, miért.

A magánrepülő francia örökségéből a Dassault kihozta a maximumot, ötvözi a csúcstechnológiát az utastér esztétikájával és a modern dizájnnal –

így biztosítanak hihetetlenül luxuskörülményeket az utazáshoz.

A magánrepülőt hosszú utakra tervezték, így lehetővé teszi a megállás nélküli utazást Sydney-ből Los Angelesbe, vagy New Yorkból Hongkongba.

Gyorssasága nagyjából megegyezik az Airbus A380 szuperjumbóéval.

A kabin több mint két méter magas, 2,7 méter széles, privát mozit, hálószobát és queen méretű kétszemélyes ágyat is tartalmaz saját zuhanyzóval.

A tervezők azonban nemcsak az utasokat kényeztetik el, hanem a pilótákat is, hiszen csúcstechnológiás digitális vezérlőrendszereket, érintőképernyőket építettek be a fülkébe. A pilótaülések egyike akár egy teljesen sík ágyra is ledönthető, hogy a legtöbbet hozhassák ki a pihenőidőből.

(Forrás és fotók: Executive Traveller)

belsőépítészeti díj | magánrepülő | belsőépítészet | red dot

FOLYTASD EZZEL

A tíz legszebb spyder a Maserati történelméből

50 éves a legendás Porsche 911 Carrera RS – kipróbáltuk a hetvenes évek elejének leggyorsabb autóját

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom