Close
Nem nyugszunk, amíg nincs egy ilyen kabinunk a Börzsönyben

Nem nyugszunk, amíg nincs egy ilyen kabinunk a Börzsönyben

Vagy a Bükkben. Vagy a Bakonyban.

Az előregyártott kabinokat készítő Jupe előrukkolt legújabb koncepciójával, az utazópoddal. Az apró, sátorszerű kabint bárhol fel lehet állítani, a napelemek gondoskodnak meleg vízről, hűtőről, világításról és wifiről.

Az alumíniumvázra felhúzott kabin alja nyírfapadlóból készült, a padlóban tárolókat alakítottak ki, amelyekben tízbőröndnyi holmi fér el.

A Jupe egyébként nem amatőrökből álló cég, olyan nagyvállalatokkal dolgoztak eddig együtt, mint az AirBnb, a Tesla és a SpaceX. Fő profiljuk, hogy a sátrak és jurták futurisztikus verzióit valósítsák meg.

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom