Close
Nem nyugszunk, amíg nincs egy ilyen kabinunk a Börzsönyben

Nem nyugszunk, amíg nincs egy ilyen kabinunk a Börzsönyben

Vagy a Bükkben. Vagy a Bakonyban.

Az előregyártott kabinokat készítő Jupe előrukkolt legújabb koncepciójával, az utazópoddal. Az apró, sátorszerű kabint bárhol fel lehet állítani, a napelemek gondoskodnak meleg vízről, hűtőről, világításról és wifiről.

Az alumíniumvázra felhúzott kabin alja nyírfapadlóból készült, a padlóban tárolókat alakítottak ki, amelyekben tízbőröndnyi holmi fér el.

A Jupe egyébként nem amatőrökből álló cég, olyan nagyvállalatokkal dolgoztak eddig együtt, mint az AirBnb, a Tesla és a SpaceX. Fő profiljuk, hogy a sátrak és jurták futurisztikus verzióit valósítsák meg.

FOLYTASD EZZEL
Ez a különleges térkép segít felfedezni Budapest legfontosabb designhelyszíneit
A kompromisszum nélküli adattárolás egy NAS-ban ölt formát
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom