Close
Nem nyugszunk, amíg nincs egy ilyen kabinunk a Börzsönyben

Nem nyugszunk, amíg nincs egy ilyen kabinunk a Börzsönyben

Vagy a Bükkben. Vagy a Bakonyban.

Az előregyártott kabinokat készítő Jupe előrukkolt legújabb koncepciójával, az utazópoddal. Az apró, sátorszerű kabint bárhol fel lehet állítani, a napelemek gondoskodnak meleg vízről, hűtőről, világításról és wifiről.

Az alumíniumvázra felhúzott kabin alja nyírfapadlóból készült, a padlóban tárolókat alakítottak ki, amelyekben tízbőröndnyi holmi fér el.

A Jupe egyébként nem amatőrökből álló cég, olyan nagyvállalatokkal dolgoztak eddig együtt, mint az AirBnb, a Tesla és a SpaceX. Fő profiljuk, hogy a sátrak és jurták futurisztikus verzióit valósítsák meg.

sátor | jupe | pod

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram