Close
Lélegzetelállító lombkoronasétány nyílik a hétvégén

Lélegzetelállító lombkoronasétány nyílik a hétvégén

Kalifornia vörös fás erdei monumentális látványt nyújtanak, mindez pedig immáron nemcsak a talajról csodálható meg, hanem a magasból is. Június első hétvégéjén nyitja meg a kapuit a Redwood SkyWalk lombkoronasétány, amit már most hatalmas érdeklődés övez.

A Redwood SkyWalk a Sequoia Park területén várja a látogatókat június 4-től, lehetőséget biztosítva mindenkinek arra, hogy száz méteres magasságból fedezzék fel az erdő rejtett kincseit.

A lombkoronasétány útvonalán új perspektívából tárul a turisták elé a vörösfás erdő, ráadásul egyedülálló kialakításának köszönhetően akadálymentesített is, így kerekesszékkel közlekedők is végig tudnak haladni rajta.

A lombkoronasétány az Eureka város mellett található hatvanhét hektáros erdőben épült ki, a kiépítését pedig úgy valósították meg, hogy a lehető legkisebb hatást gyakoroljon a növényvilágra.

A látogatókat azonban arra kérik, hogy a csodálatos vörös fák kérgeit ne érintsék meg, ezzel is óvva a sérülékeny ökoszisztémát.

És hogy milyen lehet egy cilinder formájú kilátóból megnézni a vidéket egy Koppenhága melletti erdő közepéről? Ilyen!

(Fotók: Eddy Alexander)

skywalk | nemzeti park | túra | lombkoronasétány | erdő

FOLYTASD EZZEL

Így fogsz utazni jövőre

Az infláció ellenére ismét csúcsra jár a bevásárlóturizmus Olaszországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram