Close
Lélegzetelállító lombkoronasétány nyílik a hétvégén

Lélegzetelállító lombkoronasétány nyílik a hétvégén

Kalifornia vörös fás erdei monumentális látványt nyújtanak, mindez pedig immáron nemcsak a talajról csodálható meg, hanem a magasból is. Június első hétvégéjén nyitja meg a kapuit a Redwood SkyWalk lombkoronasétány, amit már most hatalmas érdeklődés övez.

A Redwood SkyWalk a Sequoia Park területén várja a látogatókat június 4-től, lehetőséget biztosítva mindenkinek arra, hogy száz méteres magasságból fedezzék fel az erdő rejtett kincseit.

A lombkoronasétány útvonalán új perspektívából tárul a turisták elé a vörösfás erdő, ráadásul egyedülálló kialakításának köszönhetően akadálymentesített is, így kerekesszékkel közlekedők is végig tudnak haladni rajta.

A lombkoronasétány az Eureka város mellett található hatvanhét hektáros erdőben épült ki, a kiépítését pedig úgy valósították meg, hogy a lehető legkisebb hatást gyakoroljon a növényvilágra.

A látogatókat azonban arra kérik, hogy a csodálatos vörös fák kérgeit ne érintsék meg, ezzel is óvva a sérülékeny ökoszisztémát.

És hogy milyen lehet egy cilinder formájú kilátóból megnézni a vidéket egy Koppenhága melletti erdő közepéről? Ilyen!

(Fotók: Eddy Alexander)

FOLYTASD EZZEL
Korlátozások és nagy remények: Így indul az idei síszezon Európában
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom