Close
Nagyon várjuk, hogy ebből a kilátóból megnézhessük felülről a koppenhágai erdőt

Nagyon várjuk, hogy ebből a kilátóból megnézhessük felülről a koppenhágai erdőt

Egy Koppenhága melletti erdő közepén olyan kilátót adnak át hamarosan, melynek tetején 360 fokos panoráma várja majd a kirándulókat, hogy egészen döbbenetes látványban részesülhessenek. 

A cilinder formájú Treetop Tower a Camp Adventure és az Effekt építészeti iroda projektje, melyről a vázlatoktól kezdve az átadásig minden fontos pillanatot feldolgozó dokumentumfilm is készül Mathias Nordby jóvoltából.

Ebben a videóban elcsíphetjük néhány pillanatra a különleges formájú, ötven méter magas spiráltornyot, illetve az építész, Tue Heselberg Foged jóvoltából néhány kulisszatitokra is fény derül. A dokumentumfilmet jövőre mutatják be.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: effekt.dk)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom