Close
Nagyon várjuk, hogy ebből a kilátóból megnézhessük felülről a koppenhágai erdőt

Nagyon várjuk, hogy ebből a kilátóból megnézhessük felülről a koppenhágai erdőt

Egy Koppenhága melletti erdő közepén olyan kilátót adnak át hamarosan, melynek tetején 360 fokos panoráma várja majd a kirándulókat, hogy egészen döbbenetes látványban részesülhessenek. 

A cilinder formájú Treetop Tower a Camp Adventure és az Effekt építészeti iroda projektje, melyről a vázlatoktól kezdve az átadásig minden fontos pillanatot feldolgozó dokumentumfilm is készül Mathias Nordby jóvoltából.

Ebben a videóban elcsíphetjük néhány pillanatra a különleges formájú, ötven méter magas spiráltornyot, illetve az építész, Tue Heselberg Foged jóvoltából néhány kulisszatitokra is fény derül. A dokumentumfilmet jövőre mutatják be.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: effekt.dk)

dokumentumfilm | kilátó | Tue Hesselberg Foged | erdő | koppenhága

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram