Elképesztő színekben pompázik Amerika kedvenc virágmezője

Egymás után készültek a fotók a derékig érő színtengerben, miután megnyitott az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb virágmezője. A kaliforniai Carlsbad Flower Fields a narancs, a rózsaszín, a sárga, a lila minden elépzelhető árnyalatában pompázva mágnesként vonzotta a látogatókat – teljesen érthetően.

A San Diegótól ötvenöt kilométerre, északra található mezőkön több mint hetvenmillió virágban lehet gyönyörködni. A látványos attrakció a lezárások miatt 2020 nagy részében nem volt elérhető, ám a kaliforniai járványhelyzet kedvező alakulása a napokban lehetővé tette a szigorítások enyhítését, így a csodaszép virágmező korlátozott számban fogadhatja a négy fal közül kirajzókat.

A Carlsbad Flower Fields a békeidőben megszokottnak megfelelően, a virágzáshoz idomulva időszakosan lesz nyitva – ezúttal május 9-ig.

A látogatók természetesen vásárolhatnak az igazgató szerint egyébként évről évre jobb minőségű színpompás csodákból.

Európában Hollandia egyik legismertebb látványossága idén az ismert okok miatt egy darabig még zárva tart, de a természeti szépségek nem maradnak közönség nélkül.

(Forrás: Reuters, fotók: Getty Images)

egyesült államok | járvány | virág | remény | mező

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram