Close
Októbertől könnyebben utazhatunk a tengerentúlra

Októbertől könnyebben utazhatunk a tengerentúlra

Kanada nagy lazításokat tervez.

Az ország azt tervezi, hogy október 1-től megszünteti az oltási és tesztelési követelményt a repülőtereken és opcionálissá teszi a sokat vitatott ArriveCAN alkalmazás használatát.

Jelenleg külföldiként csak teljes oltottsággal lehet belépni,

és az utazást megelőzően legalább 14 napnak kell eltelnie az oltás beadásától. Emellett a határátlépéskor véletlenszerűen PCR-tesztelést végeznek.

Kanadai állampolgárok és kanadai letelepedési engedéllyel rendelkező utazók oltás nélkül is beléphetnek, de érkezéskor teszteltetniük kell és karanténkötelezettség is vár rájuk, ahol a nyolcadik napon szintén tesztet kell végezniük.

Az enyhítéssel talán már azokra a turistákra is gondoltak, akik az északi fény nyomába erednének.

(Forrás: Travel Weekly, Konzuli Szolgálat, képek: Unsplash)

lazítás | belépés | oltás | kanada | karantén

FOLYTASD EZZEL

Újra megnyitott Anglia legrégebbi szabadtéri uszodája

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram