Close
Kanada érintetlen szépsége igazi gyógyír a léleknek

Kanada érintetlen szépsége igazi gyógyír a léleknek

Van az úgy, hogy az ember szeretne kiszakadni a városi forgatagból. Ha pedig létezik olyan hely, ahol a lelkünk ráncait kisimíthatjuk, az minden bizonnyal Kanadában található.

Ebben a remek time-lapse videóban az ország nyugati felének természeti szépségeit csodálhatjuk meg, a Sziklás-hegység által körülölelt, páratlanul tiszta tavaktól kezdve a Yukon régió hegyvidékének méltóságteljes vonulatain keresztül egészen a mesés, csillagos, sarki fény által megvilágított égboltig. A videó tulajdonképpen egy harmincnapos kirándulást sűrített bele öt percbe. No de milyen öt percbe! Igazi gyógyír a léleknek.

Ez is érdekelhet:

(Kép: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom