Close
Kanada érintetlen szépsége igazi gyógyír a léleknek

Kanada érintetlen szépsége igazi gyógyír a léleknek

Van az úgy, hogy az ember szeretne kiszakadni a városi forgatagból. Ha pedig létezik olyan hely, ahol a lelkünk ráncait kisimíthatjuk, az minden bizonnyal Kanadában található.

Ebben a remek time-lapse videóban az ország nyugati felének természeti szépségeit csodálhatjuk meg, a Sziklás-hegység által körülölelt, páratlanul tiszta tavaktól kezdve a Yukon régió hegyvidékének méltóságteljes vonulatain keresztül egészen a mesés, csillagos, sarki fény által megvilágított égboltig. A videó tulajdonképpen egy harmincnapos kirándulást sűrített bele öt percbe. No de milyen öt percbe! Igazi gyógyír a léleknek.

Ez is érdekelhet:

(Kép: Unsplash)

hegy | kanada | Yukon | | timelapse

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram