Close
Kanada hátsó udvarának szépségét nehéz szavakkal leírni

Kanada hátsó udvarának szépségét nehéz szavakkal leírni

Lehet, hogy ezért találták fel a kerékpárt?

Brit Columbia Kanada nyugati partvidékén található, területe majdnem akkora, mint Nyugat-Európáé. Itt kerékpározik Mike Hopkins, de ez a négy szó, miszerint „Itt kerékpározik Mike Hopkins” annyira igazságtalan ennek a filmek a tartalmával kapcsolatban, mintha Picassóról annyit mondanánk, hogy egy híres festő. Hogy egy kicsit kreatívabban fogalmazzunk, most inkább azt mondjuk, a kerékpárt azért is találták fel, hogy az ember ilyen vidékeket járhasson be vele. Lehet, hogy túlzás, de miközben ezt a filmet nézzük, nem érezzük annak.

Ez is érdekelhet:

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom