Close
Kanada hátsó udvarának szépségét nehéz szavakkal leírni

Kanada hátsó udvarának szépségét nehéz szavakkal leírni

Lehet, hogy ezért találták fel a kerékpárt?

Brit Columbia Kanada nyugati partvidékén található, területe majdnem akkora, mint Nyugat-Európáé. Itt kerékpározik Mike Hopkins, de ez a négy szó, miszerint „Itt kerékpározik Mike Hopkins” annyira igazságtalan ennek a filmek a tartalmával kapcsolatban, mintha Picassóról annyit mondanánk, hogy egy híres festő. Hogy egy kicsit kreatívabban fogalmazzunk, most inkább azt mondjuk, a kerékpárt azért is találták fel, hogy az ember ilyen vidékeket járhasson be vele. Lehet, hogy túlzás, de miközben ezt a filmet nézzük, nem érezzük annak.

Ez is érdekelhet:

brit columbia | kerékpár | video | kanada | mike hopkins

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Az álom és ébrenlét varázslatos világába repít az idei S/ALON Budapest lakástrend kiállítás
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom