Megható karácsonyi filmmel hívja fel a család iránti szeretetre a figyelmet az Unicum

A hála, a család iránti szeretet és az együttlét öröme ihlette a Zwack Unicum legújabb, ünnepi díszdoboz-kollekcióját, amelynek rendhagyó filmjében Pápai Joci Az én apám című slágere csendül fel, erősítve a márka számára fontos szülő-gyerek kapcsolatot.

A díszdobozok a vállalat webshopján is megrendelhetők, ahol a vásárlók egyedi, személyes üzenetekkel tehetik még különlegesebbé az ajándékba szánt italokat, hogy még több örömteli pillanattal teljen a karácsony.

Kimondatlan érzéseink, gondolataink megosztására biztat legújabb karácsonyi kampányában a Zwack Unicum. A vállalat az ünnepi időszakra különleges fémdoboz-kollekcióval készül, amelynek darabjaival szüleinknek és rég nem látott szeretteinknek mondhatunk köszönetet. Az elmúlt két év mindannyiunk életét felborította, és sokan kénytelenek távol maradni a szeretteiktől, még az ünnepek alatt is.

A távolság miatt sokszor nem tudjuk megmutatni, mennyit jelentenek nekünk a hozzánk legközelebb állók, pedig fontos, hogy kifejezzük a szeretetünket, nemcsak karácsonykor, de az év minden napján.

A Zwack Unicum az idén különleges aktivitással készült, hogy a vásárlók tökéletes ajándékkal és egy szívből jövő köszöntéssel kedveskedhessenek a családjuknak. A vállalat webshopjában leadott rendeléseknél a 0,5 literes kiszerelésű, karácsonyi Unicum ajándék dobozokat a vevők saját, személyes üzenettel láthatják el, amelyeket gyártáskor az Unicum Házban a díszdobozok fedelére helyeznek, hogy igazán egyedi legyen a meglepetés. A különleges megjelenésű ünnepi csomagolás a klasszikus íz mellett az Unicum Szilva és Barista esetében is elérhető.

A limitált dobozt is szerepeltető reklámfilmhez – amely már csak rövidsége miatt is kiemelkedik a megszokott ünnepi kisfilmek sorából – Pápai Joci Az én apám című slágere teremti meg a bensőséges hangulatot. A ki nem mondott szavak mellett a kampányban a különleges apa-fia kapcsolat van a főszerepben – amely mindig fontos része volt a márka életének és kommunikációjának –, ezért szinte egyértelmű volt a választás.

"Büszkék vagyunk arra, hogy az Unicum a családi összejövetelek, meghitt ünnepi események állandó vendége. Az idei díszdoboz kollekciónkkal – amelyet a márka történetében először tettünk ennyire személyessé – arra szerettük volna felhívni a figyelmet, hogy töltsünk minél több időt a szeretteinkkel, értékeljük ezeket a pillanatokat és annyiszor fejezzük ki feléjük a szeretetünk és a hálánkat, amilyen gyakran csak tudjuk" – mondta Zwack Sándor, a vállalat igazgatóságának elnöke.

A fém díszdobozos Unicum a webshop mellett 0,5 literes kiszerelésben kiskereskedelmi forgalomban és a nagy hipermarket-láncok kínálatában egyaránt megvásárolható, személyre szabott üzenet nélkül.

karácsony | unikum | kisfilm

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom