Close
Bárki megszállhat III. Károly király erdélyi házában

Bárki megszállhat III. Károly király erdélyi házában

Köztudott, hogy III. Károly királynak van egy erdélyi nyaralója, ahová hercegként szívesen járt, hogy kipihenhesse a feladatkörével járó terheket.  Most ezen a varázslatos, autentikus helyen bárki megszállhat.

A Zalán-völgyben megbújó nyaralókomplexumot három ingatlan alkotja, amely hét kétágyas szobával várja a vendégeket. A szobák mindegyike tradicionális erdélyi bútorzatot kapott, de a fenyő mellett fontos elemei az enteriőrnek az antik tárgyak és a hímzett textíliák is.

Minden szobához saját fürdőszoba, terasz és nappali tartozik teljesen berendezett konyhával.

Itt nincs wifi vagy tévé, van azonban annál több házi pálinka és csúcskategóriás menüsor, amelyet egy helyi séf készít az aznapi friss termésből.

A szálláshely számos pihentető szolgáltatást is kínál, lehetőség nyílik lovaskocsikázása és lovas szánozásra, de a környék csodás tája hosszabb-rövidebb túrákra is csábít.

Úgy tudni, Károly király még 2006-ban vásárolta meg az egyik ingatlant, majd 2010-ben visszatért és megvette a többi házat is. Most az alapszállás árai napi 49 euró/főtől, azaz nagyjából 20 ezer forintról indulnak, az all inclusive szolgáltatás esetén ez hatvanezer forintra emelkedik.

(Forrás: RobbReport, fotók: Facebook)

nyaraló | III. Károly | nyári rezidencia | erdély

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram