Karóra és az ékszerek összhangja

Igyekszünk egyensúlyt találni az élet minden területén: a munkában és magánéletben, a mozgásban és pihenésben. Akkor van minden a helyén, ha a különböző dolgok összhangban vannak. Így van ez a megjelenésünkkel is. Összhangban kell lenni a különböző ruhadaraboknak és a kiegészítőknek is.

 

Minőség és kifinomultság

 

Az egyik vezető online ékszer webáruházat, a Divatékszerboltot kérdezve a Thomas Sabo ékszerek és Thomas Sabo karórák kerültek a középpontba. Ez a márka 1984 óta van jelen a piacon, és a kezdetektől fogva a kifinomultságot és a minőséget tartotta szem előtt. A mindennapi megjelenésünkbe luxust és eleganciát csempésznek modern dizájnba burkolva. Az időtálló darabok mindegyike szigorúan ellenőrzött alapanyagokból és technológiával készültek.

 

Ideális párosítás: összhangban az ékszer és a karóra

 

A különböző kollekciókban könnyedén találhatunk olyan darabokat, amik segítenek kiemelni az egyéniségünket. A klasszikus darabok kedvelőitől az egészen különleges, modern ékszerek imádóiig mindenki talál a szívének kedves összeállítást. Az egyedülálló stílust képviselő ékszer- és órakollekciók megadják az a szabadságot, hogy olyan szetteket állítsunk össze magunknak, ami kiemeli a stílusunkat.

 

Személyre szabott stílus

 

Mivel az alapítás óta eltelt évtizedek alatt rengeteg divatirányzat, népszerű téma jött és ment, a Thomas Sabo karórák és kiegészítők hatalmas választékot adnak a variálható ékszerek és órák piacán. A cserélhető és szabadon összeválogatható charmokkal például tökéletesen össze tudjuk hangolni a kiegészítőinket. Az egyes kollekciók darabjai stílusukban, színeikben teljes összhangban vannak, a megjelenésünk mégsem lesz unalmas vagy egyhangú. Minden darab önmagában is izgalmas. Az egyes kollekciókban található fülbevalók, nyakláncok és órák mégis tökéletes összhangot alkotnak.

 

Kollekciók a vásárlók igényeire szabva

 

Ezek az egyedi stílusú kiegészítők nem csak a női szíveket dobogtatják meg, hiszen a Rebel at heart kollekcióban az urak számára készült órákat és ékszereket találhatjuk, kifejezetten lázadó, kicsit sötét stílussal. Ezzel szemben a legújabb Haribo kollekció akár a fiatalabb ékszerkedvelők kedvencei is lehetnek.

 

Érdemes végigböngészni a kínálatot, ha ajándékot szeretnénk egy jeles napra: anyák napja, ballagás, karácsony, nem okozhat gondot, hogy találjunk valami igazán szívhez szóló darabot.

 

Legyen szó akár a hétköznapi megjelenésünkről, vagy egy különleges alkalomra keresünk ékszert, esetleg ajándékot keresünk egy fontos személy számára, a Thomas Sabo ékszer és óra kínálatában biztosan találunk az alkalomnak megfelelő darabokat. Ezeket később továbbkombinálva egyedi megjelenést kölcsönözhetünk a mindennapokban, de ünnepekkor vagy éppen fontos eseményeken is.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom