Close
Irigyeljük kicsit a franciákat: mostantól olcsón vonatozhatják körbe az országukat

Irigyeljük kicsit a franciákat: mostantól olcsón vonatozhatják körbe az országukat

Franciaország egyik legnagyobb vasúttársasága több millió kedvezményes vonatjegyet kínál a helyieknek.

A francia vasutak hivatalos európai értékesítési csatornája (SNCF) bejelentette, hogy összesen ötmillió kedvezményes jegy áll rendelkezésre. Az embereket arra szeretnék ösztönözni, hogy vonattal fedezzék fel az országot. A regionális utazási korlátozások feloldásával a jegyek már meg is vásárolhatók.

Az SNCF Voyageurs vezetője, Christophe Fanichet szerint a legnagyobb szolgáltatók,

mint például a TGV Inoui, az Ouigo vagy az Intercité maximum 39 eurós (14 ezer forintos) áron értékesítenek jegyeket jó néhány népszerű úti célra.

Akkor sem kell aggódniuk a franciáknak, ha valami miatt el kell halasztaniuk a vonatozást, mert a jegyek ára visszakérhető, vagy átválthatók indulás előtt legkésőbb három nappal. A tizenkét év alatti gyermekek számára pedig augusztus 29-ig mindössze nyolc euróba (2800 forintba) kerül az utazás Franciaország bármely célállomására.

A jegyvásárlásra szerdánként van lehetőség, a fontosabb állomások között ott találjuk például Párizst, Bordeaux-t, Marseille-t, Lyont, valamint Toulouse-t, Biarritzot és Avignont.

Ahogy a legtöbb európai ország, Franciaország is megkezdi fokozatosan az enyhítést, méghozzá négy lépésben, május 3. és június 30. között. Mutatjuk, hogy fog kinézni a francia újranyitás!

(Forrás: EuroNews, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
A korábban már feloldott korlátozások visszaállítása mellett döntöttek Oroszországban
Csillagászati összegért kelt el a tizenöt perces űrútra szóló jegy
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom