Close
Kellemes meglepetés érte a budai rántotthús-rajongókat

Kellemes meglepetés érte a budai rántotthús-rajongókat

Bíró Lajos a Széll Kálmán térre hozza a rántott húsait.

Covid ide, Covid oda, 2020 gasztronómiai szempontból Buda és azon belül a Széll Kálmán tér éve. Idén több kimagasló minőségű egység nyitott itt, közéjük tartozik a Pingrumba, a tajvani konyhát vivő, egyelőre csak kiszállítós formában létező 101 Bisztró, a legmagyarabb kávé, a Bányai László Costa Rica-i kávéit pörkölő Beans by Bányai, most pedig érkezett egy újabb komoly versenyző.

Bíró Lajos a Vendéglő a Kisbíróhoz étteremmel már régóta tevékenykedik Budán, szóval ebben nincs újdonság, abban viszont igen, hogy a második egysége a pesti Hold utcai Piac budai verziója lesz, nem egy újabb bisztró. Mit jelent ez? A Fény utcai piacon nyílik a Buja disznó-k Buda, amely a pesti koncepció átültetése rántott hússal, pho levessel, rántott kacsamájjal, májgombóclevessel és rántott csirkecombbal.

A járványhelyzet miatt elvitelre és rendelésre van lehetőség, amúgy pedig már reggel kilenckor nyitnak.

Örülünk!

(Fotók: Buja Disznó-k FB-oldal)

bíró lajos | vendéglő a kisbíróhoz | hold utcai piac | rántott hús | bock bisztró

FOLYTASD EZZEL

Egy füst alatt máris a legjobbak között – Budapest újhullámos BBQ-helyén ettünk

Kiderült, ki a világ legjobb séfje

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom