Close
Ez történik, ha egy 19. századi templom látványos házként születik újjá

Ez történik, ha egy 19. századi templom látványos házként születik újjá

A Kenmont Gardens elképesztő belső terekkel hívja fel magára a figyelmet.

Templomként funkcionált egykoron az a 19. századi épület, amely a londoni Kensal Greenben született újjá, hogy világos, tágas otthonként szolgáljon.

A központi lakótér boltíve határozza meg a teret, csodálatos fehér falai és hatalmas belmagassága mellett gótikus stílusú ablakai természetes fénnyel árasztják el a belső teret.

Az ólomüveg ablakok hűen őrzik az épület történelmi jellegét,

miközben mesésen keverednek az olyan modern felületekkel és elemekkel, mint a tölgyparketta, a kortárs bútorzat vagy az egyedi konyha.

Szintén mesés látványt nyújt ez a gyönyörű chilei villa és ez a birtok is, ahol a világ leghíresebb írónője született és írt.

(Forrás: Uncrate, fotók: The Modern House)

templom | belsőépítészet | london | enteriőr

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Mintha csak a táj emelte volna ki magából ezt a meseszép mexikói kőházat

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram