Close
Minden meleg kenyérszínű ebben a gyönyörű japán pékségben

Minden meleg kenyérszínű ebben a gyönyörű japán pékségben

A kenyér aranymelege járja át ezt az apró, kedves japán pékséget.

Jokohamában épült az I IN dizájnstúdió tervei alapján a Pinocchio nevű pékség, melyben minimalista polcokon sorakoznak a kenyerek és a pékáruk. Az Ogucsi vasútállomáson álló pékség csupán 4,2 méter széles, cserébe viszont gyönyörűen virít ki a környező, szürke épületekből, és csempészi a friss kenyerek és pékáruk aranyló melegségét az utcaképbe.

A kenyér lágyságát és melegségét szerettük volna megjeleníteni a dizájnban. Mivel nagyon kicsi helyről van szó, fontos volt, hogy nagyon erős identitást kapjon a pékség: kívül is és belül is a kenyér ölelje körbe a vásárlót.

A harminc négyzetméteres helyiség minimalista, aranyszínű, és tökéletesen eltalálták azt a lágy, finom árnyalatot, amit szinte belélegez az ember, és érzi a friss kenyerek, croissant-ok és sütemények illatát, tapintását, ízét.

Gyönyörű lett.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tomooki Kengaku

japán | dizájn | jokohama | kenyér | aranyszínű

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram