Close
Minden meleg kenyérszínű ebben a gyönyörű japán pékségben

Minden meleg kenyérszínű ebben a gyönyörű japán pékségben

A kenyér aranymelege járja át ezt az apró, kedves japán pékséget.

Jokohamában épült az I IN dizájnstúdió tervei alapján a Pinocchio nevű pékség, melyben minimalista polcokon sorakoznak a kenyerek és a pékáruk. Az Ogucsi vasútállomáson álló pékség csupán 4,2 méter széles, cserébe viszont gyönyörűen virít ki a környező, szürke épületekből, és csempészi a friss kenyerek és pékáruk aranyló melegségét az utcaképbe.

A kenyér lágyságát és melegségét szerettük volna megjeleníteni a dizájnban. Mivel nagyon kicsi helyről van szó, fontos volt, hogy nagyon erős identitást kapjon a pékség: kívül is és belül is a kenyér ölelje körbe a vásárlót.

A harminc négyzetméteres helyiség minimalista, aranyszínű, és tökéletesen eltalálták azt a lágy, finom árnyalatot, amit szinte belélegez az ember, és érzi a friss kenyerek, croissant-ok és sütemények illatát, tapintását, ízét.

Gyönyörű lett.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tomooki Kengaku

FOLYTASD EZZEL
Öt nem mindennapi ajándékötlet a Roadstertől, amivel garantáltan nem lőhetsz mellé
Elképesztően látványos lesz a Liget Projekt keretében megvalósuló etnográfiai múzeum épülete
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom