Kereskedelemmel és értékesítéssel kapcsolatos munkák Szekszárdon

A kereskedelemmel foglalkozó cégeknek a célja az, hogy egy terméket vagy szolgáltatást eladjanak. Ennek a tevékenységnek a kiegészítő eleme a marketing, amivel - leegyszerűsítve - kedvet csinálnak az ügyfeleknek a vásárláshoz. Azoknak, akiket érdekelnek ezek a típusú állások most hoztunk néhány példát, hogy milyen munkaköröket lehet találni ezen a területen.

 

Kereskedő, eladó

 

A Szekszárdállás internetes oldalán, ha a következő linkre kattintunk láthatjuk azokat a hirdetéseket, ahol kereskedőket, eladókat keresnek: https://szekszardallas.hu/allasok/kereskedelem-ertekesites.

 

Például egy szekszárdi nagykereskedelmi vállalat csapatába keres beszerző, kereskedelmi ügyintéző, marketingben jártas munkatársat.

 

Az új kolléga feladata lesz a beszállítókkal való kapcsolattartás, a megfelelő készletszintek biztosítása, a versenyképes beszerzési feltételek biztosítása és egyéb marketing jellegű feladatok.

 

Elvárás a felsőfokú vagy szakirányú iskolai végzettség, a kereskedelemben és marketingben szerzett munkatapasztalat, a számítógépes ismeretek és a középfokú angol nyelvismeret. Előnyt jelent a szekszárdi lakóhely. A bérezés megegyezés szerint történik.

 

Üzletkötő

 

Egy ipari automatizálással (elektronika, pneumatika) és alkatrészek kereskedelmével foglalkozó szekszárdi cég mérnök-üzletkötő feladatokra keres munkatársat. A fő feladat a termékek eladása lesz, ebből a célból az üzletkötő kapcsolatot tart fenn az ügyfelekkel, tanácsot ad (szakmait és kereskedelmit egyaránt), reklámoz és árajánlatot készít a lehetséges vásárlóknak.

 

A munkát felsőfokú műszaki végzettséggel, pneumatika, elektronika szakismerettel lehet betölteni, hiszen csak megfelelő tudás birtokában lehet releváns szakmai tájékoztatást nyújtani. Idegen nyelveket tekintve angol vagy német nyelvtudás is előírás, hiszen a cég exportra is gyárt alkatrészeket. Előnyt jelent a hasonló munkakörben szerzett szakmai tapasztalat.

 

A cég stabil vállalati hátteret biztosít, valamint szakmai fejlődési lehetőséget az új munkatársa számára. Ami a fizetést illeti, versenyképes jövedelmet ígér, prémiumokkal és egyéb béren kívüli juttatásokkal.

 

Ingatlanértékesítő

 

Új ingatlanértékesítőket keres egy szekszárdi cég. A munkatárs körültekintő alaposággal feltérképezi az értékesíteni kívánt ingatlanokat. Megvizsgálja az ingatlan jogi hátterét és tulajdonviszonyait. Elkészíti az ingatlan hirdetéséhez szükséges marketing anyagot, majd ezután feltölti az internetes adatbázisba.

 

Előre egyeztetett időpontban elkíséri a potenciális vevőket és részletesen bemutatja nekik az ingatlanokat. Lebonyolítja az áralku folyamatát, komoly vételi szándék esetén írásos vételi ajánlatban rögzítik a vevő ajánlatát. A megegyezést követően - ügyvédi segítséggel - megszervezi és lebonyolítja az adásvételt.

A munka elvégzéséhez minimum érettségi bizonyítvány szükséges, valamint erkölcsi bizonyítvány és B kategóriás jogosítvány. A cég díjmentes képzést és kiemelkedően magas kereseti lehetőséget biztosít.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom