Készíts barátságkarkötőt az összetartozás kifejezésére!

A barátságkarkötő gyönyörű módja annak, hogy megünnepeld összetartozásodat a számodra egyik legfontosabb emberrel, a legjobb barátoddal. Mondj köszönetet annak a személynek, aki melletted áll jóban, rosszban, tudasd vele egy apró ajándékkal kifejezve, hogy mennyit jelent neked.

Napjainkban nagy divatja van a kézműves hobbiknak, a saját kezűleg készített ajándékoknak, hiszen nemcsak a tárgyak, hanem az elkészítésükhöz hozzáadott érték, energia, szeretet is kifejezi megbecsülésünket.

A barátság drága kincs

Mutasd meg barátodnak, barátnődnek mennyit jelent számodra a barátsága, ajándékozz neki saját készítésű, a kapcsolatotokat jelképező ékszert, amihez a Mesés cuccoknál rengeteg kreatív kelléket találsz.

Nálunk kevésbé ismert, de 2011. óta létezik és világszerte ünneplik a Barátság Nemzetközi Napját minden év július 30-án. Szép gesztus megemlékezni arról a különleges személyről az életedben, aki választottan a legközelebb áll hozzád, akivel megoszthatod legtitkosabb vágyaidat, érzéseidet, terveidet, akinek elmondhatod félelmeidet, aggályaidat, akinek a vállán kisírhatod magad, aki a csalódások után erőt ad. Őrizd ezt a kincset, amit úgy hívnak, barátság.

Mindenkinek fontosak a barátok, hiszen általuk látjuk önmagunkat más szemszögből is, ők azok, akik életben tartanak minket a nehéz pillanatokban, akik bizonyítottan is meghosszabbítják az életünket, jót tesznek mentálisan és fizikailag egyaránt.

Mire való a barátságkarkötő?

A barátság kifejezése sokféleképpen történhet, életkorok, élethelyzetek szerint, de mindenképp fontos, hogy időről időre kifejezd, mennyit jelent a másik. Egy-egy közös élmény, egy gesztus a másik felé, egy apró segítség mind érzékeltetheti, hogy törődsz vele.

Lányok, nők esetében az egyforma ékszer is szemléltetheti az egységet, az örök barátságot. Egymással összetartozó gyűrűk, karkötők, nyakláncok fejezhetik ezt ki. A barátságkarkötő jelentőségteljes ajándék, amely az ajándékozás története által sokkal többé válik.

A szokás állítólag a közép- és dél-amerikai őslakosoktól eredeztethető. A hagyomány szerint a barátság jelképeként egy karkötőt helyeztek egy barátjuk csuklójára, és abban a pillanatban kívánhattak valamit. A karkötőt a barátságukba fektetett idő, energia és szeretet tiszteletére viselték.

Barátságkarkötő saját kezűleg

Ha magad állnál neki a készítésnek, a barátságkarkötő lehet a legegyszerűbb, legnagyszerűbb módja az érzések kifejezésének. Számos anyagból, különböző technikákkal készíthetsz karkötőt a barátnődnek, csak a fantáziád és a kézügyességed szabhat neki határt. Az anyagok, a stílus kiválasztásánál vedd figyelembe barátod ízlését, így olyan darabot készíthetsz neki, amelytől soha nem akar majd megválni.

Jó érzés nemcsak saját magunk készíteni, hanem hordani, ajándékozni is a saját kreálmányainkat. Egy személyes darab örök emlék, nagy kincs lehet.

A barátságkarkötő egy ölelést szimbolizál, amely a támogatást, gondoskodást fejezi ki a még földrajzilag messze lévő barátok között is.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram