Éttermeket és üzleteket árasztott el a kiöntött Balaton: döbbenetese fotók, ahogy az egész sétányon áll a víz Balatonfüreden

Az erős szél miatt kiöntött a Balaton vize.

A Balatonfüredi Önkormányzat Tűzoltósága osztott meg képeket arról, hogyan védekeztek a kiáradt Balaton ellen a Tagore sétányon Balatonfüreden. A víz az erős déli szél miatt áradt ki, a tűzoltóság homokzsákokkal és szivattyúkkal próbálta megállítani a vízáramlást.

Íme fotókon a kiáradt Balaton:

(Fotók: Balatonfüredi Önkormányzat Tűzoltósága Facebook)

tagore sétány | balatonfüred | tűzoltóság | balaton | áradás

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Ezeket veszik észre rögtön a légiutas-kísérők, amikor az utas beszáll a gépbe

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram