Close
Minden kijárási korlátozást ebben a házban szeretnénk eltölteni

Minden kijárási korlátozást ebben a házban szeretnénk eltölteni

Még este nyolc és hajnali öt között sem akarnánk kimenni belőle.

Az amerikai MW Works tervezte és bútorozta be ezt az óriási tengerparti rezidenciát a Miami Beach-i Ocean Drive-on. A floridai otthonban gyönyörű homokszínek és trópusi faanyagok dominálnak, az egész pedig olyan kifinomultan esztétikus, mintha egy butikhotel egyik lakosztályában lennénk.

A tengerparti házban lévő óriási apartmanban egy hatfős család lakik, akik Seattle-ből költöztek a napsütésesebb részére a kontinensnek.

Az anyagok és a színek mind-mind a tengerpartot, a fényeket és a táj lágyságát hozzák az enteriőrbe, amitől nem véletlenül támad az az érzésünk, hogy egy végtelenített nyaralás lehet itt élni.

A rezidenciában öt hálószoba öleli körbe az amerikaikonyhás nappalit és moziszobát, melyek mindegyikéről csodás teraszok nyílnak az óceánra. A panoráma pedig olyan gyönyörű, hogy nem is kell dicsérni, megteszik ezt a képek is.

Szóval részünkről bármilyen korlátozást bármeddig hajlandóak lennénk itt pár teátrális sóhaj kíséretében elviselni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Kevin Scott)

dizájn | tenger | apartman | luxus | panoráma

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram