Close
Minden kijárási korlátozást ebben a házban szeretnénk eltölteni

Minden kijárási korlátozást ebben a házban szeretnénk eltölteni

Még este nyolc és hajnali öt között sem akarnánk kimenni belőle.

Az amerikai MW Works tervezte és bútorozta be ezt az óriási tengerparti rezidenciát a Miami Beach-i Ocean Drive-on. A floridai otthonban gyönyörű homokszínek és trópusi faanyagok dominálnak, az egész pedig olyan kifinomultan esztétikus, mintha egy butikhotel egyik lakosztályában lennénk.

A tengerparti házban lévő óriási apartmanban egy hatfős család lakik, akik Seattle-ből költöztek a napsütésesebb részére a kontinensnek.

Az anyagok és a színek mind-mind a tengerpartot, a fényeket és a táj lágyságát hozzák az enteriőrbe, amitől nem véletlenül támad az az érzésünk, hogy egy végtelenített nyaralás lehet itt élni.

A rezidenciában öt hálószoba öleli körbe az amerikaikonyhás nappalit és moziszobát, melyek mindegyikéről csodás teraszok nyílnak az óceánra. A panoráma pedig olyan gyönyörű, hogy nem is kell dicsérni, megteszik ezt a képek is.

Szóval részünkről bármilyen korlátozást bármeddig hajlandóak lennénk itt pár teátrális sóhaj kíséretében elviselni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Kevin Scott)

homok | lakás | Florida | kijárási korlátozás | óceánpart

FOLYTASD EZZEL

Rátaláltunk a kényelmes luxusra Magyarország egy varázslatos pontján

Így néz ki egy penthouse a világ legmagasabb lakóépületében

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom