Close
A testet öltött Möbius-szalag, amelyet a friss kávé illata borít be

A testet öltött Möbius-szalag, amelyet a friss kávé illata borít be

A Yudin Design Studio kiengedte a szunnyadó kreativitást a palackból, és rászabadította a PRO Espresso kávézóra.

A kijevi vendéglátóhelyiség úgy néz ki, mintha csak egy öntudatra ébredt, invazív fatest az egész teret bekebelezte volna: csavarodó, véget nem érő formák mindenfelé, amelyek az asztalról indulnak, majd a mennyezeten lógva érnek véget.

Látjuk, érezzük, tapasztaljuk a benne lévő filozófiai és geometriai hurkokat, még sincs a történetnek alfája és ómegája. Mintha csak egy testet öltött Möbius-szalag lenne, amelyet a friss kávé illata borít be. A PRO Espresso világosbarna univerzumában pedig  a mennyezet, a székek, a kávéfőzőgépek és az asztallábak letisztult szürkesége a hiányzó fűszer.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Contemporist)

FOLYTASD EZZEL
Ez a különleges térkép segít felfedezni Budapest legfontosabb designhelyszíneit
A kompromisszum nélküli adattárolás egy NAS-ban ölt formát
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom