Close
A testet öltött Möbius-szalag, amelyet a friss kávé illata borít be

A testet öltött Möbius-szalag, amelyet a friss kávé illata borít be

A Yudin Design Studio kiengedte a szunnyadó kreativitást a palackból, és rászabadította a PRO Espresso kávézóra.

A kijevi vendéglátóhelyiség úgy néz ki, mintha csak egy öntudatra ébredt, invazív fatest az egész teret bekebelezte volna: csavarodó, véget nem érő formák mindenfelé, amelyek az asztalról indulnak, majd a mennyezeten lógva érnek véget.

Látjuk, érezzük, tapasztaljuk a benne lévő filozófiai és geometriai hurkokat, még sincs a történetnek alfája és ómegája. Mintha csak egy testet öltött Möbius-szalag lenne, amelyet a friss kávé illata borít be. A PRO Espresso világosbarna univerzumában pedig  a mennyezet, a székek, a kávéfőzőgépek és az asztallábak letisztult szürkesége a hiányzó fűszer.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Contemporist)

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom