Close
A testet öltött Möbius-szalag, amelyet a friss kávé illata borít be

A testet öltött Möbius-szalag, amelyet a friss kávé illata borít be

A Yudin Design Studio kiengedte a szunnyadó kreativitást a palackból, és rászabadította a PRO Espresso kávézóra.

A kijevi vendéglátóhelyiség úgy néz ki, mintha csak egy öntudatra ébredt, invazív fatest az egész teret bekebelezte volna: csavarodó, véget nem érő formák mindenfelé, amelyek az asztalról indulnak, majd a mennyezeten lógva érnek véget.

Látjuk, érezzük, tapasztaljuk a benne lévő filozófiai és geometriai hurkokat, még sincs a történetnek alfája és ómegája. Mintha csak egy testet öltött Möbius-szalag lenne, amelyet a friss kávé illata borít be. A PRO Espresso világosbarna univerzumában pedig  a mennyezet, a székek, a kávéfőzőgépek és az asztallábak letisztult szürkesége a hiányzó fűszer.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Contemporist)

YUDIN Design Studio | bár | PRO Espresso bár | PRO Espresso | kávézó

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram