Close
Kína hatalmas lépést tett, változnak a belépési szabályok

Kína hatalmas lépést tett, változnak a belépési szabályok

A Covid-intézkedések bevezetése óta ez a legnagyobb lazítás.

Az ország felére, hét napra csökkenti a beutazókat érintő kötelező karantén idejét, amit valamelyik kijelölt karanténhotelben kell tölteni, emellett

további három napot már a saját szállásukon bekkelhetnek ki az érkezők,

és ezen időszakban orvosi megfigyelés alatt állnak.

Az új szabályozás része a betegség elleni intézkedésekről szóló irányelv változásainak.

Jelenleg ugyan magyar állampolgárok még nem utazhatnak be az országba, de ennek a járatnak az újraindítása előrevetítheti a határnyitás további lépéseit.

(Forrás: Reuters, képek: Getty Images)

beutazás | covid | karantén | kína | lazítás

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom