Close
Két éve megszűnt járat indul újra Budapestről, de az úti cél még zárva tart

Két éve megszűnt járat indul újra Budapestről, de az úti cél még zárva tart

Július 7-től újra közvetlen repülőjárat köti össze a két fővárost.

Az Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve, a járvány miatt leállított járatát Peking és Budapest között, de még ne siessünk jegyet venni, mert Kínába egyelőre hatályban van a külföldiekre vonatkozó beléptetési tilalom, így csak meghatározott kivételek köre léphet be az országba.

A légitársaság döntése mindenesetre optimizmusra adhat okot a távol-keleti úti célra készülőknek.

Noha ott továbbra is előfordulnak kampányszerű lezárások, az ország már gondol a nemzetközi utazásokra, és mint az újraindításból is látszik, egyre inkább támogatja, hogy saját állampolgárai világot lássanak.

(Forrás: MTI, Konzuli Szolgálat, képek: Getty Images, Unsplash)

 

 

budapest | menetrend | peking | repülő | közvetlen járat

FOLYTASD EZZEL

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom