Close
Rekordokat dönt az új koronavírus-fertőzöttek száma, van azonban valami, ami ennél is pusztítóbb

Rekordokat dönt az új koronavírus-fertőzöttek száma, van azonban valami, ami ennél is pusztítóbb

A Reuters értesülése szerint Kínában rekordokat dönt az újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma, az ezzel párhuzamosan, országszerte zajló tüntetések pedig szabályosan végigsöpörnek az országon.

Több napja jelentenek rekordmennyiségű új fertőzöttet Kínában, napi 39-40 ezer új beteget regisztrálnak. Bár a Covid tombol az országban, az emberek a korlátozó intézkedések ellen tüntetnek,

Ürümcsiben ennek következtében még egy épület is kigyulladt, Vuhanban és Lancsouban pedig tesztállomásokat dúltak fel.

Sajtóértesülések szerint ugyanis a mostani tüntetésekhez hasonlóra még nem volt példa azóta, hogy Hszi Csin-ping elnök egy évtizeddel ezelőtt átvette a hatalmat.

(Forrás: Reuters, fotó: Getty)

koronavírus | járványügyi intézekdés | pandémia | kína | lezárás

FOLYTASD EZZEL

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram