Mostantól olcsóbban utazhatunk a népszerű Budapest-környéki kirándulóhelyekre

A HÉV a csoportos kirándulások és túrák ideális és közkedvelt közlekedési eszköze. A kirándulócsoportok számára egyszerű, rugalmas és gazdaságos megoldást kínálnak mostantól a HÉV kirándulójegyei – olvasható a MÁV-HÉV weboldalán.

A tájékoztatás szerint a HÉV kirándulójegyet a H5-ös, valamint a H8-as és H9-es vonalra (utóbbi kettőre együttesen) lehet váltani. A jegy egy egész napon át (a következő napon hajnali 2 óráig), az adott vonalak fővároson kívüli szakaszain használható,

bármelyik irányban korlátlan számú utazásra.

A H5-ös vonalra váltott HÉV kirándulójeggyel tehát a H5-ös vonal Békásmegyer – Szentendre vonalszakaszán, míg a H8, H9-es vonalakra váltott HÉV kirándulójeggyel a H8-as vonal Ilonatelep – Gödöllő és a H9-es vonal Szabadságtelep – Csömör vonalszakaszán lehet utazni.

HÉV kirándulójeggyel legfeljebb tíz fő utazhat együtt.

Kedvezményes HÉV kirándulójeggyel utazók esetén minden utasnak rendelkeznie kell az adott kedvezményre jogosító okmánnyal. Budapestre vagy Budapestről történő utazás esetén a fővárosi szakaszra külön jeggyel vagy bérlettel kell rendelkezni, a HÉV kirándulójegyek csak a közigazgatási határtól, illetve addig érvényesek.

Legkorábban az utazás előtt harminc nappal lehet HÉV kirándulójegyet váltani. A teljes árú jegy hatezerkétszáz, az ötven százalékos kedvezményes háromezeregyszáz, a kilencven százalékos kedvezményes hatszázhúsz forintba kerül.

A további részletek ide kattintva érhetők el.

(Forrás: MÁV-HÉV, fotó: Getty)

vonatjegy | máv | kedvezmény | HÉV | kirándulójegy

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom