Close
Könnyű színekkel és még könnyebb anyagokkal készül a nyárra a Boss

Könnyű színekkel és még könnyebb anyagokkal készül a nyárra a Boss

Az ikonikus német brand meghirdette a Könnyedség nyarát.

Hogy milyen lesz ez a nyár? Bossosan elegáns, ami az elegánsnak egy olyan formája/típusa, amely csak és kizárólag rájuk jellemző. Időtlen, urbánus, mindig felismerhetően elegáns, kozmopolita, a férfikollekció darabjai férfiasak, a nőié nőiesek.

A kollekció arcának a Marvel-filmekben feltűnt Sebastian Stant és a modell Romee Strijdet kérték fel, előbbi New York-i lakosként a metropoliszra jellemző forró évszakban a funkcionálisan könnyű darabokat és a világos színeket szereti.

„Ha New York-ban süt a nap, akkor az ember kimegy az utcára, hogy élvezze. A nyári éjszakákon a legjobb dolog, ha egy tetőn van az ember és nézi a naplementét”.

És hogy mit viseljen magán az ember?

„Könnyű darabokat, világos színekkel. A fehér ing sosem fog kimenni a divatból.”

A könnyedség nyara a Bossnál egész pályás letámadást jelent: a nadrágok, ingek, dzsekik, pólók, blézerek, öltönyök, ruhák mellett napszemüvegeket, cipőket és karórákat is választhatunk.

Ez is érdekelhet:

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom