Close
Könnyű színekkel és még könnyebb anyagokkal készül a nyárra a Boss

Könnyű színekkel és még könnyebb anyagokkal készül a nyárra a Boss

Az ikonikus német brand meghirdette a Könnyedség nyarát.

Hogy milyen lesz ez a nyár? Bossosan elegáns, ami az elegánsnak egy olyan formája/típusa, amely csak és kizárólag rájuk jellemző. Időtlen, urbánus, mindig felismerhetően elegáns, kozmopolita, a férfikollekció darabjai férfiasak, a nőié nőiesek.

A kollekció arcának a Marvel-filmekben feltűnt Sebastian Stant és a modell Romee Strijdet kérték fel, előbbi New York-i lakosként a metropoliszra jellemző forró évszakban a funkcionálisan könnyű darabokat és a világos színeket szereti.

„Ha New York-ban süt a nap, akkor az ember kimegy az utcára, hogy élvezze. A nyári éjszakákon a legjobb dolog, ha egy tetőn van az ember és nézi a naplementét”.

És hogy mit viseljen magán az ember?

„Könnyű darabokat, világos színekkel. A fehér ing sosem fog kimenni a divatból.”

A könnyedség nyara a Bossnál egész pályás letámadást jelent: a nadrágok, ingek, dzsekik, pólók, blézerek, öltönyök, ruhák mellett napszemüvegeket, cipőket és karórákat is választhatunk.

Ez is érdekelhet:

női divat | boss | hugo boss | sebastain stan | kollekció

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram